Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ambasada SUA despre cazul Vlad Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

România Liberă România Liberă,
Ambasada SUA despre cazul Vlad Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Ambasada SUA a precizat, marti, referitor la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Totodata, Ambasada SUA la Bucuresti a subliniat ca nu face comentarii cu privire . continuă pe România Liberă

Ambasada SUA, despre cazul Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA a precizat, marti, raspunzand unei intrebari MEDIAFAX privind decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Moise Guran, despre cazul elevei care a fugit la manastire: Trebuie sa fi existat o predispozitie catre dogmatism

Cazul Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani care a fugit din Bucuresti miercuri si care, conform propriei declaratii, s-a adapostit la o manastire din Moldova, fiind gasita sambata intr-un tren care venea de la Suceava la Bucuresti, a starnit reactii in privinta influentei invataturilor bisericesti asupra minorilor si intrebari legate de ce a facut Iulia in tot timpul cat a fost disparuta.

Ambasada Statelor Unite, despre cazul Cosma: Demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice

Ambasada Statelor Unite a precizat, marti, cu privire la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, insa a subliniat faptul ca toti demnitarii trebuie.

Reactia ambasadei SUA dupa ce deputatii au respins ridicarea imunitatii lui Vlad Cosma

Ambasada SUA a precizat, marti, raspunzand unei intrebari Mediafax privind decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte.

UPDATE Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins luni seara cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma. Votul a fost secret. Anterior, Vlad Cosma afirmase in plenul Camerei Deputatilor ca a avut mandat de interceptare inca din prima zi de campanie si ca procurorii doresc sa-l aresteze fara sa detina probe si prin justificarea faptului ca, in calitate de deputat, reprezinta un pericol public. Ponta: Nu stiu cum va vota PSD in plen privind arestarea lui Cosma. Nu stiu daca voi veni la vot.

Ministrul Justitiei: Sper ca decizia Parlamentului in cazul lui Vlad Cosma sa nu fie de natura sa blocheze o ancheta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a aratat luni ca spera ca decizia Parlamentului in cazul cererii de incuviintarea a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma nu va fi de natura sa blocheze o ancheta in curs.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive, anunta Mediafax. Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport, care va fi supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor.

Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )