Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ambasada Statelor Unite, despre cazul Cosma: Demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice

B1 B1,
Ambasada Statelor Unite, despre cazul Cosma: Demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice

Ambasada Statelor Unite a precizat, marti, cu privire la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, insa a subliniat faptul ca toti demnitarii trebuie. continuă pe B1

Ambasada SUA, despre cazul Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA a precizat, marti, raspunzand unei intrebari MEDIAFAX privind decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Ambasada SUA despre cazul Vlad Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Ambasada SUA a precizat, marti, referitor la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Totodata, Ambasada SUA la Bucuresti a subliniat ca nu face comentarii cu privire .

Traian Basescu: Asistam la o revenire a Statelor Unite in regiunea Europei de Est

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni ca, in opinia sa, asistam la o revenire a Statelor Unite ale Americii in regiunea Europei de Est, dupa ce au constatat ca liderii europeni nu au fost foarte eficienti in aceasta zona.

VIDEO Cum au reactionat americanii la golul lui T.J. Oshie, noul erou al Statelor Unite dupa victoria cu Rusia

Oshie a adus punctul suplimentar pentru echipa Statelor Unite si victoria de moral in fata rivalei Rusia chiar pe gheata de la Soci. Ultima executie a hocheistului american a fost urmarita cu sufletul la gura de suporterii americani, care au explodat intr-un cor al bucuriei dupa ce pucul a intrat in poarta rusilor.

La Ordinea Zilei: Radu Tudor, despre clanul Cosma de la PSD

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, ca e bine ca Parlamentul incepe sa citeasca documente de la DNA si nu le mai inghite pe nemestecate, referindu-se la cazul.

Robert Cazanciuc: Sper ca decizia Parlamentului in cazul Cosma sa nu fie de natura sa blocheze o ancheta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si-a declarat speranta, luni, ca o decizie a Parlamentului in cazul cererii de incuviintarea a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma nu va fi de natura sa blocheze o ancheta in curs, transmite Mediafax.

Antonescu: Voi propune deputatilor PNL sa voteze pentru incuviintarea cererii in cazul Cosma

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii privind arestarea preventiva a deputatului PSD Vlad Cosma.

Antonescu: Propun deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii in cazul Cosma.

Crin Antonescu, a declarat, luni, ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii privind arestarea preventiva a deputatului PSD Vlad Cosma. Va fi supusa votului cererea de ridicare a imunitatii unui coleg deputat Vlad Cosma - n. r. Voi merge la sedinta, voi cere colegilor deputati liberali sa voteze pentru incuviintarea acestei cereri. Pana la o sentinta definitiva, crededem in prezumtia de nevinovatie si ii socotim nevinovati chiar si pe cei impotriva carora a .

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea .

Moise Guran, despre cazul elevei care a fugit la manastire: Trebuie sa fi existat o predispozitie catre dogmatism

Cazul Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani care a fugit din Bucuresti miercuri si care, conform propriei declaratii, s-a adapostit la o manastire din Moldova, fiind gasita sambata intr-un tren care venea de la Suceava la Bucuresti, a starnit reactii in privinta influentei invataturilor bisericesti asupra minorilor si intrebari legate de ce a facut Iulia in tot timpul cat a fost disparuta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )