Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ambasada Suediei, mesaj surprinzator pentru Romania dupa esecul tricolorilor

Antena3 Antena3,
Ambasada Suediei, mesaj surprinzator pentru Romania dupa esecul tricolorilor

Ambasada Suediei la Bucuresti: Multumim pentru meci si atmosfera! Mult succes jucatorilor Echipei Nationale a Romaniei mai departe! Multumim pentru meci si atmosfera!, a fost mesajul postat pe Facebook de. continuă pe Antena3

Ambasada Suediei, mesaj pentru romani dupa meciul cu Romania. Ce le transmite tricolorilor

Meciul Romania-Suedia s-a terminat cu un esec de partea tricolorilor. Din pacate, cei din echipa Suediei au avut noroc de data aceasta. Ce mesaj a transmis Ambasada Suediei La Bucuresti, dupa meci? Ambasada Suediei, mesaj pentru tricolori dupa meciul cu Romania Romania se afla acum pe locul trei in grupa, la patru lungimi distanta de .

Ambasada Suediei la Bucuresti, glumite si o declaratie pe proprie raspundere inainte de meciul Romania-Suedia

Ambasada Suediei la Bucuresti a facut cateva glumite, dar si-a luat si un angajament inaintea meciului decisiv Romania-Suedia pentru calificarea in competitia UEFA Euro 2020.

Ce sanse de calificare mai are Romania, dupa umilinta cu Suedia. Doar asa mai putem ajunge la Euro 2020

Meciul tricolorilor contra echipei Suediei a fost un esec. Ce sanse mai sunt acum pentru echipa Romaniei pentru a mai putea ajunge la Euro 2020? Iata singura optiune pe care o au romanii! Calificarea Romaniei la Euro 2020, dupa esecul cu Suedia Cu toate ca a pierdut meciul contra Suediei, Romania inca mai poate ajunge .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Klaus Iohannis sceptic ca MCV va fi ridicat pentru Romania in urmatorul an

Presedintele Klaus Iohannis se arata sceptic cu privire la faptul ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) ar fi putea fi ridicat pentru Romania in urmatorul an. Dupa o guvernare catastrofala, vadit anti-justitie, vadit pe politizarea justitiei, cine s-a asteptat sa avem un raport mai bun?, spune Iohannis.

Dan Barna, mesaj surprinzator pe Facebook: Ne-au otravit trecutul, ne compromit prezentul si ne anuleaza viitorul

Dan Barna trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, la 32 de ani de la revolta anticeausista a muncitorilor din Brasov, si scrie ca justitia nu reuseste nici acum sa spuna cu exactitate.

BLACK FRIDAY pentru Romania. Tricolorii au ratat calificarea directa la EURO 2020

ROMANIA - SUEDIA LIVE Marcus Berg a deschis scorul pentru Suedia in minutul 18. Nationala de fotbal a Romaniei va intalni echipa Suediei, vineri seara ora 21:45), pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa .

Pierderi grele pentru Alro, dupa ce pretul la energie a explodat in Romania, depasind preturile din Germania sau Franta

Alro, cel mai mare producator de aluminiu din Europa continentala, a inregistrat pierderii in primele noua luni ale anului. Potrivit unui raport al companiei publicat de BVB, cauzele invocate pentru aceasta.

Planul B pentru Romania. Inca o posibilitate sa ajungem la EURO 2020

Nationala Romaniei are doua posibilitati de a ajunge la turneul final al Campionatului European din 2020 dupa rezultatul meciului Cehia - Kosovo.

Replica PSD pentru Iohannis, dupa conferinta de presa a sefului statului

Noul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce a urmarit conferinta de presa a lui Klaus Iohannis. Citeste si: CTP, concluzie dupa conferinta de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )