Libnet.ro
UNICEF

21:15

Pierderi grele pentru Alro, dupa ce pretul la energie a explodat in Romania, depasind preturile din Germania sau Franta

B1 B1,
Pierderi grele pentru Alro, dupa ce pretul la energie a explodat in Romania, depasind preturile din Germania sau Franta

Alro, cel mai mare producator de aluminiu din Europa continentala, a inregistrat pierderii in primele noua luni ale anului. Potrivit unui raport al companiei publicat de BVB, cauzele invocate pentru aceasta. continuă pe B1

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 298,31 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis and 172;trata de OPCOM, a ajuns la 298,31 leiMWh, in intervalul orar 17:00 - 18:00.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 280,58 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 280,58 leiMWh, in intervalul orar 17.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 245 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis-trata de OPCOM, a ajuns la 245 leiMWh, in intervalul orar 17.

Replica PSD pentru Iohannis, dupa conferinta de presa a sefului statului

Noul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce a urmarit conferinta de presa a lui Klaus Iohannis. Citeste si: CTP, concluzie dupa conferinta de presa.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

TUDOR CHIRILA, mesaj pentru romani dupa primul tur al ALEGERILOR PREZIDENTIALE: Vrem un pact pe EDUCATIE. Sper ca politicienii nu vor mai putea sa ignore solicitarea noastra

Tudor Chirila, initiatorulpetitieipentru Pactul pe Educatie, anunta ca dupa intrevederea cu noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, au explodatsemnaturile. Petitia a fost depusa la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )