Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ambasadorul american la ONU viziteaza tarile cele mai afectate de Ebola din Africa de Vest

B1 B1,
Ambasadorul american la ONU viziteaza tarile cele mai afectate de Ebola din Africa de Vest

Ambasadorul american la ONU, Samantha Power face o vizita in tarile din Africa de Vest cele mai afectate de virusul Ebola,informeaza AFP. Ambasadorul Samantha Power va ajunge in Guineea, Sierra Leone, Liberia, trei. continuă pe B1

Cele mai afectate industrii in urma schimbarilor climatice

Temperatura globala creste, nivelul marii de asemenea, iar incidenta de fenomene naturale extreme este tot mai mare, ceea ce ameninta serios economia globala. Costurile se vor reflecta in cheltuielile globale de infrastructura, alimentatie publica,.

Cele mai afectate industrii in urma schimbarilor climatice

Temperatura globala creste, nivelul marii de asemenea, iar incidenta de fenomene naturale extreme este tot mai mare, ceea ce ameninta serios economia globala. Costurile se vor reflecta in cheltuielile globale de infrastructura, alimentatie publica, industria de sanatate, dar si in cererea tot mai mare de energie.

Cele mai bune tari in care ti-ai fi dorit sa te nasti

Cu cele mai mari niveluri de trai, cu un sistem de educatie bine pus la punct si cu un sistem de sanatate mereu in grija cetatenilor, aceste state cresc invidia printre cei care s-au nascut in alte locuri. Iti prezentam cele mai bune 10 tari in care sa.

Cele mai bune jocuri pentru tableta cu Android 4.2

Cele mai bune jocuri pentru otabletacu Android 4. 2 sunt mai accesibile decat ati crede, iar foarte multe dintre ele pot fi descarcate gratuit. Google Play Store a depasit de curand cifra de un milion de aplicatii, iar multe dintre acestea sunt jocuri optimizate pentru tableta. De multe ori se poate dovedi foarte greu sa alegi intre toate variantele pe care le ai la dispozitie. Ne-am hotarat astfel sa va oferim o lista cu cele pe care le consideram a fi [].

Care sunt cele mai performante firme din Alba in 2013. Topul realizat de Camera de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat intr-un cadru festiv cele mai performante firme din Alba in anul 2013. Topul cuprinde 698 de companii. Cele mai puternice companii din judet, din punctul de vedere al cifrei de afaceri realizate anul trecut sunt Holzindustrie Schweighofer SRL Sebes, Kronospan Sebes SA Sebes si Transavia SA Oiejdea.

Cele mai ieftine eBook readere pe care sa iti citesti cartile preferate

Cele mai ieftine eBook readere de pe piata sunt disponibile si in Romania, iar pasionatii de lecturi digitale le pot cumpara acum in preajma sarbatorilor. Cele mai ieftine eBook readere ar trebui sa inceapa de undeva de la 100 de lei, aproximativ, pana la sub 500 de lei. Vorbim de un gadget pe care il folosesti la lectura, nu sa navighezi pe Internet sau sa joci jocuri care necesita un hardware foarte bun. Astfel, lista noastra pentru cele mai ieftine [].

ADPM Special! Cele mai tari Bond Girls ce au aparut vreodata pe marele ecran!

Fie ca vorbim despre Ursula Andress, Eva Green, Halle Berry sau Honor Blackman, iata care sunt cele mai frumoase femei care au intrat, din 1962 si pana in prezent, in rolul de Bond Girl din celebrele filme cu agentul secret James Bond.

Brasov, Sibiu, Gorj, Hunedoara, cele mai multe transporturi ilegale de lemne

Ministrul Doina Pana, a declarat, sambata, ca in cele 15 zile de la lansarea sistemului de control pentru prevenirea taierilor ilegale, cunoscut ca Radarul padurilor, au fost descoperite 172 de transporturi ilegale, cele mai multe in judetele Brasov, Sibiu, Gorj si Hunedoara.

Cele mai enervante lucruri pe care le fac parintii

Cand ai copii privesti in jurul tau si ii vezi si pe ceilalti parinti in actiune. Cateodata, sunt exemple demne de urmat, insa uneori, te scot pur si simplu din sarite. Iata cele mai enervante lucruri pe care le fac.

Film Boyhood a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Filmul Boyhood, regizat de Richard Linklater, a primit cele mai multe nominalizari - patru - la Gotham Independent Film Awards 2014, distinctii acordate productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri hollywoodiene, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )