Libnet.ro
UNICEF

23:00

Film Boyhood a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

România Liberă România Liberă,
Film Boyhood a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Filmul Boyhood, regizat de Richard Linklater, a primit cele mai multe nominalizari - patru - la Gotham Independent Film Awards 2014, distinctii acordate productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri hollywoodiene, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Interpretare vise: Cele mai dese cosmaruri si ce inseamna ele

Emotiile noastre sunt sursa celor mai multe dintre vise, indiferent ca sunt cosmaruri sau nu. Atat visele placute cat si cosmarurile sunt ceva normal pentru oricine, iar unele sunt sunt familiare celor mai multi.

Care sunt cele mai performante firme din Alba in 2013. Topul realizat de Camera de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat intr-un cadru festiv cele mai performante firme din Alba in anul 2013. Topul cuprinde 698 de companii. Cele mai puternice companii din judet, din punctul de vedere al cifrei de afaceri realizate anul trecut sunt Holzindustrie Schweighofer SRL Sebes, Kronospan Sebes SA Sebes si Transavia SA Oiejdea.

Cele mai ieftine eBook readere pe care sa iti citesti cartile preferate

Cele mai ieftine eBook readere de pe piata sunt disponibile si in Romania, iar pasionatii de lecturi digitale le pot cumpara acum in preajma sarbatorilor. Cele mai ieftine eBook readere ar trebui sa inceapa de undeva de la 100 de lei, aproximativ, pana la sub 500 de lei. Vorbim de un gadget pe care il folosesti la lectura, nu sa navighezi pe Internet sau sa joci jocuri care necesita un hardware foarte bun. Astfel, lista noastra pentru cele mai ieftine [].

Ceremonie regala la Castelul Peles. Principesa Margareta a decorat mai multe personalitati ale vietii publice

Ceremonie regala la Castelul Peles din Sinaia! Principesa Margareta a decorat, in numele Regelui Mihai I, mai multe personalitati ale vietii publice. Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu, Draga Olteanu Matei si Tamara .

Coreea de Nord: Sase oficiali disparuti de mai multe saptamani ar fi fost executati

Mai multi oficiali de rang inalt din Coreea de Nord au disparut de mai multe saptamani, lucru care a provocat temeri ca liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, a ordonat o noua epurare in perioada in.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

Tot mai multe firme brailene intra in faliment lasand bugetul local cu gauri de milioane, prin neplata taxelor si impozitelor

Criza care impinge tot mai multe firme brailene spre faliment afecteaza serios bugetul local al municipiului Braila, din cauza taxelor si impozitelor care raman neachitate. De la inceputul acestui an, bugetul local a pierdut circa 320. 000 lei 3,2 miliarde lei vechi n. n. ) de pe urma firmelor care si-au inchis activitatea.

Bercea Mondial: il astept pe Traian Basescu la puscarie. I-am dat bani de mai multe ori

24 - Bercea Mondial a declarat, la finalul audierilor de la Curtea de Apel Pitesti, ca i-a dat bani presedintelui Traian Basescu, de mai multe ori, si ca Serviciile Secrete i-au intocmit dosarul. il as.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )