Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ambasadorul R. Moldova la Bucuresti: Am votat pentru un viitor prosper si stabil. Zeci de basarabeni, la coada la vot

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul R. Moldova la Bucuresti: Am votat pentru un viitor prosper si stabil. Zeci de basarabeni, la coada la vot

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, a declarat duminica, dupa ce a votat, ca a optat pentru un viitor prosper si stabil, in care toti cetatenii moldoveni sa aiba posibilitatea de a se manifesta liber, fara imixtiunile din afara. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: in Romania totul decurge bine. 1.400 alegatori au votat in Capitala romana

Iurie Renita, ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, a declarat, duminica, ca pana la ora 12:00, 1. 400 de alegatori moldoveni au votat in Capitala Romaniei. Totul decurge bine la ambasade, la sectia con.

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: in Romania totul decurge bine. 1.400 alegatori au votat in Capitala romana (VIDEO)

Iurie Renita, ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, a declarat, duminica, ca pana la ora 12:00, 1. 400 de alegatori moldoveni au votat in Capitala Romaniei. Totul decurge bine la ambasade, la sectia con.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Fortele speciale ruse au fost mobilizate la ambasada Republicii Moldova din Rusia pentru a asigura ordinea

Fortele speciale ruse au fost mobilizate duminica in apropierea ambasadei Republicii Moldova la Moscova, pentru a asigura ordinea publica, in conditiile in care numerosi cetateni moldoveni stau la coada pentru.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Iurie Renita: 9.000 de cetateni ai Republicii Moldova au votat in Romania pana la ora 18:00

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, a declarat ca 9. 000 de cetateni moldoveni au votat, in cadrul alegerilor parlamentare, la cele 11 sectii de votare din Romania, pana la ora 18:00, cei mai multi.

Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Printre studentii moldoveni care au votat pana acum s-a aflat si Andrei Jurcaneanu, presedintele Clubului Studentilor Basarabeni si Bucovineni Stefan cel Mare si Sfant din cadrul Ligii Studentilor de la Universitatea Dunarea de Jos. Am votat cu gandul sa avem o tara competitiva care sa urmeze mai departea calea europeana, in contextul in care exista deja un acord de asociere cu Uniunea Europeana. Sper sa facem cat mai curand parte din marea familie europeana, a afirmat Adrian Jurcaneanu.

Militarii din R. Moldova vor participa pentru prima data la parada Zilei Nationale din 1 Decembrie

Un contingent al Armatei Nationale din Republica Moldova va participa, luni, 1 decembrie, in premiera, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. La evenimentul, care se va desfasura in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )