Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Printre studentii moldoveni care au votat pana acum s-a aflat si Andrei Jurcaneanu, presedintele Clubului Studentilor Basarabeni si Bucovineni Stefan cel Mare si Sfant din cadrul Ligii Studentilor de la Universitatea Dunarea de Jos. Am votat cu gandul sa avem o tara competitiva care sa urmeze mai departea calea europeana, in contextul in care exista deja un acord de asociere cu Uniunea Europeana. Sper sa facem cat mai curand parte din marea familie europeana, a afirmat Adrian Jurcaneanu. continuă pe România Liberă

Ambasadorul R. Moldova la Bucuresti: Am votat pentru un viitor prosper si stabil. Zeci de basarabeni, la coada la vot

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, a declarat duminica, dupa ce a votat, ca a optat pentru un viitor prosper si stabil, in care toti cetatenii moldoveni sa aiba posibilitatea de a se manifesta liber, fara imixtiunile din afara.

Aproximativ 3.000 de cetateni moldoveni au votat in cele 11 sectii din Romania

Pana la ora 12. 00, in Romania au votat aproximativ 3. 000 de cetateni moldoveni. Cea mai mare prezenta s-a inregistrat la cele doua sectii organizate la Bucuresti. Constat cu satisfactie trendul.

Consiliul IMM din Romania: Cand o sa ne trezim noi, nu o sa mai apucam nimic din mecanismul de investitii al lui Juncker. Vrem un task-force politic-economic

Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Private din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, a solicitat crearea unei echipe de lucru formata din economisti si decidenti politici pentru ca Romania sa acceseze rapid planul de investitii propus de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, existand riscul ca, pe fondul concurentei cu celelalte state membre, tara noastra sa rateze beneficiile noului mecanism.

ANCOM va realiza un inventar al retelelor publice din Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) va colecta informatii din industria de comunicatii electronice, pentru a putea identifica regiunile care necesita stimularea suplimentara a investitiilor in infrastructura, precum si pentru a asigura utilizarea partajata a elementelor de infrastructura.

Ce cote de piata au cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania

Desi nu a suferit o modificare notabila in ultimii trei ani, cota de piata a liderului n. a pietei de telefonie mobila din Romania) se afla insa pe un trend ascendent, in defavoarea concurentilor mai mici ai caror cote de piata au scazut, se arata intr-un studiu facut public joi de Consiliul Concurentei. Cu toate acestea, comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene, Romania nu se evidentiaza ca o piata in care apar temeri semnificative cu privire la cota de piata a liderului, asa cum se intampla in cazul Ciprului, unde liderul de piata detine 70%, subliniaza raportul.

Mugur Isarescu: Fara creditare, 40 de banci din Romania nu au din ce sa traiasca

Un numar de 40 de banci din Romania nu au din ce trai, fara creditare, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a precizat ca razboiul dintre banci si clienta trebuie sa inceteze, realteaza.

Finantatorii penali pun pe butuci fotbalul din Romania

Miodrag Belodedici crede ca fotbalul din Romania are mult de suferit din cauza problemelor cu care se confrunta multe dintre echipe, dar si din cauza scandalurile in care sunt implicati patronii si a retinerii acestora.

Se face inventarul retelelor telecom din Romania: Arbitrul telecom promite harti care vor reda stadiul acoperirii in localitati

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat joi ca a agreat cu industria formatul si modalitatea de transmitere a informatiilor care vor permite realizarea inventarului retelelor publice de comunicatii electronice si al elementelor de infrastructura. Autoritatea va putea intocmi astfel harti care sa redea stadiul acoperirii cu retele publice de comunicatii electronice al localitatilor din Romania, precum si o situatie a elementelor de infrastructura disponibile.

Alegeri parlamentare in Moldova: Vezi adresele sectiilor de vot din Romania

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati duminica la urne, pentru a vota in cadrul alegerilor legislative care vor decide configuratia viitorului Parlament, a urmatorului Guvern si, in 2016, inclusiv numele.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Vezi adresele sectiilor de vot din Romania

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati duminica la urne, pentru a vota in cadrul alegerilor legislative care vor decide configuratia viitorului Parlament, a urmatorului Guvern si, in 2016, inclusiv numele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )