Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ambasadorul Romaniei in China a mai fost implicat intr-un accident, anul trecut - surse

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Romaniei in China a mai fost implicat intr-un accident, anul trecut - surse

Ambasadorul Romaniei la Beijing, Basil Vasilica Constantinescu, a mai fost implicat intr-un accident auto in vara anului trecut, cand a intrat in spatele unei masini, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice, precizand ca atunci doua persoane au fost ranite usor. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Romaniei la Beijing a provocat un accident de circulatie

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a confirmat, azi, faptul ca ambasadorul Romaniei in China, Vasilica Constantinescu, a provocat un accident de circulatie.

MAE: Ambasadorul Romaniei la Beijing a fost implicat intr-un accident de circulatie Surse: Vasilica Constantinescu a mai fost implicat intr-un accident, anul trecut

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a confirmat, vineri, faptul ca ambasadorul Romaniei in China, Vasilica Constantinescu, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Surse diplomatice au declarat pentru Hotnews. ro ca seful ambasadei Romaniei la Beijing a mai fost implicat intr-un accident, in vara anului trecut.

Ambasadorul Romaniei in China a provocat un accident de circulatie. Reactia Ministerului de Externe

Ambasadorul Romaniei in China, Vasilica Constantinescu, a fost implicat intr-un accident de circulatie, anunta, vineri dimineata, Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti. Reactia autoritatilor.

Ambasadorul Romaniei din China a facut praf un autobuz din Beijing. Oficialul roman era beat. Reactia MAE

Ambasadorul roman la Beijing, Vasilica Constantinescu, ar fi facut praf un autobuz in Beijing, dupa ce a condus masina in stare de ebrietate. Desi fapta s-a produs acum cateva saptamani, Ministerul de Externe nu a spus nimic.

Ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, anunta ca Legea muncii va fi schimbata in Germania dupa protestele muncitorilor sezonieri

Dupa ce mai multi muncitori romani sezonieri au protestat in Germania impotriva conditiilor de munca si cazare, legislatiei muncii in aceasta tara ar urma sa fie schimbata, a anuntat ambasadorul.

Adio un stat, doua sisteme? China mai face pas pentru a-si asigura controlul total asupra Hong Kongului

Autoritatile comuniste de la Biejing vor prezenta vineri un proiect de lege privind securitatea nationala in Hong Kong, act prin care vor interzice secesiunea, ingerinta externa si terorismul in fosta colonie britanica, relateaza publicatia South China Morning Post, citand surse anonime.

OFICIAL: Adevaratul motiv pentru care Dinamo nu a mai fost vandut spaniolilor

Clubul Dinamo continua lupta pentru supravietuire, cu acelasi finantator, Ionut Negoita. in ultimele saptamani s-a discutat din ce in ce mai mult despre posibilitatea ca echipa din Stefan cel Mare sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )