Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre revolutia fiscala: Am incurajat intotdeauna Guvernul sa...

B1 B1,
Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre revolutia fiscala: Am incurajat intotdeauna Guvernul sa...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, reactioneaza in urma modificarilor la Codul Fiscal. Rugat de jurnalisti sa comenteze recentele masuri adoptate de guvern, diplomatul american a declarat. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Ambasadorul SUA in Romania, despre modificarea Codului Fiscal: intotdeauna am incurajat Guvernul sa poarte un dialog cu toti cei implicati

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, s-a aflat miercuri dupa-amiaza, 8 noiembrie, intr-o vizita la societatea Astra Rail Industries din Arad. Cu aceasta ocazie, a vorbit si despre controversatele proiecte anuntate sau aprobate recent de catre Guvernul Tudose.

Primar venit din mediul de afaceri, despre revolutia fiscala: Nu exista argumente pragmatice pentru acest demers al Guvernului

Resita, unul dintre cele mai sarace municipii resedinta de judet din Romania, anunta ca pierde 3,5 milioane de euro in urma revolutiei fiscale.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, prima reactie dupa modificarile la Codul Fiscal

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, a declarat miercuri dupa-amiaza, la Arad, ca a incurajat intotdeauna Guvernul sa dialogheze cu toti cei implicati, astfel incat sa ajunga la.

Sindicatul National al Functionarilor Publici: Revolutia fiscala diminueaza cu 25% veniturile angajatilor. Functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest

Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au transmis, miercuri, ca revolutia fiscala va diminua cu 25 % veniturile angajatilor de la 1 ianuarie 2018 prin transferul contributiilor, motiv pentru care functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest organizate de confederatiile sindicale, potrivit News. ro.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

Revolutia fiscala incepe cu o petrecere: Liderii PSD, intalnire secreta la Vila Lac (VIDEO)

Ordonanta pentru marea revolutie fiscala va fi adoptata in sedinta de guvern de miercuri. Cel putin asa a anuntat premierul Mihai Tudose care pare hotarat acum sa treaca peste toate.

Revolutia fiscala s-a terminat inainte de a incepe

In fine, dupa multe declaratii cu privire la schimbarile in politica fiscala, anuntate de pe o zi pe alta si infirmate ulterior, avem publicate nota de fundamentare si proiectul ordonantei de urgenta de modificare a Codului fiscal, elaborate de catre Ministerul Finantelor Publice, cu aplicare de la inceputul anului viitor. Acum, putem trage concluzii cu privire la ceea ce intentioneaza Guvernul PSD- ALDE sa faca in domeniul politicii fiscale, in masura in care acesta nu se va razgandi, din nou, in ultima clipa. in primul rand, un fapt pozitiv pentru Romania: se transpune in legislatia romaneasca o reglementare europeana pentru prevenirea evaziunii fiscale si a planificarii fiscale abuzive.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )