Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primar venit din mediul de afaceri, despre revolutia fiscala: Nu exista argumente pragmatice pentru acest demers al Guvernului

Adevărul Adevărul,
Primar venit din mediul de afaceri, despre revolutia fiscala: Nu exista argumente pragmatice pentru acest demers al Guvernului

Resita, unul dintre cele mai sarace municipii resedinta de judet din Romania, anunta ca pierde 3,5 milioane de euro in urma revolutiei fiscale. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre revolutia fiscala: Am incurajat intotdeauna Guvernul sa...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, reactioneaza in urma modificarilor la Codul Fiscal. Rugat de jurnalisti sa comenteze recentele masuri adoptate de guvern, diplomatul american a declarat.

Ce spun jucatorii din real estate si consultanta despre schimbarile fiscale?

Nehotararea guvernantilor cu privire la masurile fiscale ii impiedica pe actorii economici sa-si bugeteze eficient activitatea din 2018 si provoaca un climat de nesiguranta si lipsa de predictibilitate.

Sindicatul National al Functionarilor Publici: Revolutia fiscala diminueaza cu 25% veniturile angajatilor. Functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest

Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au transmis, miercuri, ca revolutia fiscala va diminua cu 25 % veniturile angajatilor de la 1 ianuarie 2018 prin transferul contributiilor, motiv pentru care functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest organizate de confederatiile sindicale, potrivit News. ro.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

Masacrarea Pilonul II nu scapa de revolutia fiscala. Ce pregateste Guvernul

Guvernul pregateste lovitura decisiva pentru romani si pentru mediul de afaceri in sedinta de guvern de miercuri de la ora 13. Dupa ce inca de marti Mihai Tudose a anuntat ca.

Proteste dupa revolutia fiscala adoptata de ziua lui Tudose: Oamenii au venit in Piata Victoriei cu hartie igienica pentru guvernanti (FOTO, VIDEO)

Guvernul ii scoate din nou in strada pe romani. Nemultumiti de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile la Codul fiscal, sute de oameni s-au adunat miercuri seara in Piata.

Revolutia fiscala, in sedinta de astazi a Guvernului. Modificarile Codului fiscal vor fi adoptate prin Ordonanta de Urgenta

OUG pentru modificarea Codului fiscal va fi adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului, iar actul normativ va prevedea si transferul contributiilor de la angajator la angajat, masura contestata de sindicate, precum si scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestata de catre primari, care au sustinut ca astfel se vor reduce considerabil incasarile la buget si, prin urmare, banii pentru investitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )