Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul SUA, intalnire cu Tudorel Toader la ministerul Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA, intalnire cu Tudorel Toader la ministerul Justitiei

Ambasadorul SUA in Romania Hans Klemm a fost primit vineri la ministerul Justitiei de catre ministrul Tudorel Toader si de secretarul de stat Marieta Safta, anunta ministerul intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti. Discutiile au avut in prim plan lupta impotriva coruptiei si cooperarea bilaterala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, vineri, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, discutiile avand in prim plan cooperarea bilaterala pe teme de justitie, educatia juridica, precum si lupta impotriva coruptiei.

Tudorel Toader, intalnire la Bruxelles cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene: Ce teme au fost abordate (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a efectuat miercuri o vizita de lucru la Bruxelles unde s-a vazut cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Cei doi oficiali au discutat despre Mecanismul.

Codul de conduita al ministrilor, subiect de discutie la Bruxelles intre Tudorel Toader si Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri la Bruxelles o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Discutiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe evolutiile recente cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), perspectivele acestuia, dar si pachetul de legi referitoare la reforma in justitie, se arata intr-un comunicat de presa.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, demisia sefei DNA

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustinand ca sefa DNA afecteaza grav, prin comportamentul sau, independenta justitiei si imaginea institutiei de forta, potrivit Agerpres.

FOTO. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit cu Frans Timmermans. Despre ce au discutat cei doi oficiali

Ministrul Justitiei. Tudorel Toader, s-a intalnit, miercuri, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu care a discutat despre evolutiile recente cu privire la MCV si perspectivele acestuia.

Tudorel Toader si Frans Timmermans discuta, miercuri, la Bruxelles, despre evolutiile MCV si legile privind Justitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit unor oficiali din cadrul ministerului, citati de Agerpres.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru ministrul Tudorel Toader: Situatia este extrem de grava!

Parlamentarul Liviu Plesoianu ii reaminteste ministrului Tudorel Toader sa citeasca sesizarea pe care a facut-o, privind-o pe Laura Codruta Kovesi. Domnule ministru Tudorel Toader, Iata, azi e.

Ministerul Justitiei din Romania: Colegii din Serbia nu ne-au informat cu privire la stadiul extradarii fostului deputat Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei din Romania nu a fost informat de Justitia sarba cu privire la stadiul procedurilor de extradare realizate in cazul mogulului IT Sebastian Ghita.

VIDEO. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: Rachetele Patriot vor oferi protectie in cazul atacurilor aeriene agresive. Masura face parte din angajamentul Romaniei de a investi 2% din PIB pentru Aparare

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, sustine ca achizitia de rachete Patriot va oferi protectie, in cazul atacurilor aeriene agresive, nu doar pentru Romania, ci si la apararea tarilor vecine si a intregii Aliante Nord-Atlantice.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: Rachetele Patriot vor oferi protectie in cazul atacurilor aeriene agresive. Masura face parte din angajamentul Romaniei de a investi 2% din PIB pentru Aparare

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, sustine ca achizitia de rachete Patriot va oferi protectie, in cazul atacurilor aeriene agresive, nu doar pentru Romania, ci si la apararea tarilor vecine si a intregii Aliante Nord-Atlantice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )