Libnet.ro
UNICEF

01:05

O ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai din Bucuresti. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
O ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai din Bucuresti. Trei persoane au fost ranite

O ambulanta SMURD care se deplasa la o interventie a lovit vineri dimineata un refugiu de tramvai din Bucuresti, noteaza news. ro. continuă pe Adevărul

Trei raniti dupa ce o ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai, in Capitala

O ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai, vineri dimineata, pe Soseaua Chitilei din Capitala, iar trei membri ai echipajului au fost raniti. Circulatia tramvaielor este oprita.

O ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai, in Capitala

Trei persoane au fost ranite in aceasta dimineata dupa ce o ambulanta SMURD a lovit un refugiu de tramvai, pe Soseaua Chitilei din Capitala.

Accident grav in Bucuresti. O ambulanta a lovit un refugiu de tramvai. Trei persoane au fost ranite iar pompierii arata cu degetul spre STB

Un accident grav s-a produs vineri dimineata pe soseaua Chitilei din Bucuresti.

Accident grav cu victime in Bucuresti. O ambulanta SMURD a intrat intr-un refugiu de tramvai pe Soseaua Chitilei. Ce a vrut sa faca soferul, de fapt

Un accident nefericit a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua Chitilei din Bucuresti. in urma evenimentului, trei persoane au fost transportate de urgenta la spital. Ce s-a intamplat la locul accidentului O ambulanta a patruns in aceasta dimineata intr-un refugiu de tramvai, fiind la un pas sa produca o adevarata tragedie. Potrivit primelor informatii, .

Ambulanta SMURD, implicata intr-un grav accident in Bucuresti. Victimele, transportate la spital (VIDEO)

Accident vineri dimineata, pe soseaua Chitilei din Bucuresti. O ambulanta SMURD a intrat intr-un refugiu de tramvai. in urma impactului au rezultat trei victime: soferul si doi asistenti medicali. Cu totii au.

Un cuplu a fost injunghiat intr-un bloc din Bucuresti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

O femeie din Bucuresti si partenerul ei de viata au fost injunghiati, in cursul zilei de marti, chiar de fostul iubit al femeii. intreaga scena s-a petrecut intr-un bloc din sectorul 5 al.

Cum a incalcat Dana Budeanu legea in 2 spitale din Bucuresti. A marturisit chiar cu gura ei

Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala! Ce e aia in 2020 sa nu stim despre virus nimic?, este de parere Dana Budeanu, care s-a facut remarcata in aceasta perioada pe retelele de socializare si nu numai prin dubiile afisate fata de ceea ce se petrece cu noul coronavirus, dar .

Alimentarea cu energie electrica se opreste astazi, temporar, in zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia anunta oprirea temporara in alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de astazi in mai multe zone din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )