Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava care a murit infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava care a murit infectat cu COVID-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat timp de un minut, la ora 10. 00, atunci cand va incepe inmormantarea la cimitirul din localitatea Salcea. continuă pe Antena3

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava a murit infectat cu Covid-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat pentru Stupiuc Cristian, iar colegii sai i-au adus un ultim omagiu.

Horatiu Moldovan: in urmatoarele zile vom avea absolut suficiente materiale de protectie in toata tara Secretarul de stat a trecut in revista achizitiile, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Romania va avea, in urmatoarele zile, suficiente materiale de protectie in toata tara. in direct pe B1 TV, marti.

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Medicul unei echipe cunoscute din Franta s-a sinucis, dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Doctorul echipei Stade de Reims, din Ligue 1, Bernard Gonzalez, s-a sinucis duminica, la varsta de 60 ani. Medicul s-ar fi aflat in carantina la domiciliu alaturi de sotia lui, amandoi fiind diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus.

Moastele Cuvioasei Parascheva au iesit din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand Sfintele Moaste au iesit din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2704 seconds )