Libnet.ro
UNICEF

13:15

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis. continuă pe Ziarul Bursa

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate cu Covid-19

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu Covid-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Ce se intampla la Maternitatea Odobescu din Timisoara Marturia unei angajate

O angajata a Maternitatii Obobescu din Timisoara a povestit sub protectia anonimatului ce se intampla in spitalul din Timisoara. Maternitatea a fost inchisa marti dupa-amiaza, dupa ce 5 asistente medicale au fost confirmate cu coronavirus. Timp de o saptamana nu s-a luat nicio masura la maternitate, spune femeia.

Guvernul din Malaezia isi cere scuze dupa ce le-a sfatuit pe femei sa nu-si cicaleasca sotii in perioada de izolare

Guvernul malaezian si-a cerut scuze dupa ce Ministerul Familiei, Femeilor si Dezvoltarii comunitatii din tara asiatica KPWKM) a lansat o serie de recomandari misogine pentru starea de izolare. Femeilor li s-a cerut inclusiv sa evite sa-si cicaleasca.

inca trei asistente confirmate pozitiv cu coronavirus la Maternitatea din Timisoara

Inca trei asistente de la Maternitatea din Timisoara au fost infectate cu coronavirus.

Industria textila, in pericol. Braiconf: OUG 30 are efecte negative pentru companiile care isi continua activitatea in aceasta perioada (VIDEO)

In timpul pandemiei de COVID-19, in Romania exista fabrici din industria textila care au de lucru, au comenzi, insa piata fortei de munca se poate bloca. Compania Braiconf a trimis un memoriu ministrilor.

Marturia cutremuratoare a unui asistent social din Timisoara: Plangeam in hohote, e asa o tragedie!

Sefa Directiei de Asistenta Soviala, Rodica Surducan, a facut marturii sfasietoare despre cazurile pe care le vede zi de zi in Timisoara. Aceasta a vorbit despre cazul unei batrane de 91 de ani a carei dorinta era sa isi vada fiul de 74 de ani care se afla in faza terminala la OncoHelp.

Moastele Cuvioasei Parascheva au iesit din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand Sfintele Moaste au iesit din Iasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )