Libnet.ro
UNICEF

18:00

Amenda din partea unui politist, care nu stie sa treaca strada: Un biciclist din Brasov, sanctionat pe nedrept de un om al legii care a traversat neregulamentar si a blocat circulatia(VIDEO)

B1 B1,
Amenda din partea unui politist, care nu stie sa treaca strada: Un biciclist din Brasov, sanctionat pe nedrept de un om al legii care a traversat neregulamentar si a blocat circulatia(VIDEO)

Un biciclist din Brasov s-a plans pe Facebook ca a primit o amenda din partea politistilor rutieri pentru ca a circulat seara fara a purta elemente reflectorizante pe imbracaminte. Pentru. continuă pe B1

Am nevoie de ajutor in identificarea jmekerului cu pasat-cu-girofar: Apel pe Facebook pentru gasirea unui sofer care a sfidat regulile de circulatie (FOTO)

Jurnalistul Oraan Marculescu face apel pe Facebook pentru gasirea soferului unui bolid care a circulat weekend-ul trecut cu girofarul pornit, depasind coloana de masini pe linie continua. S-a.

Romanul e o fiinta inapoiata, un animal habotnic si hulpav! USR a anuntat demisia din partid a unui politician care a jignit romanii, dar acesta a ramas pe listele formatiunii pentru alegeri

Uniunea Salvati Romania a anuntat ca Dragos Ioan Coste si-a dat demisia din formatiune ca urmare a unor afirmatii pe care acesta le-a facut inainte de a deveni membru. Cum el se afla pe listele USR.

Ministrul Educatiei va da un ordin prin care se va reglementa cate ore trebuie se sa lucreze, acasa, pentru teme. Mircea Dumitru: Profesorii trebuie sa inteleaga ca exista o limita de tolerabilitate din partea elevilor

Ministerul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, joi, ca va da un ordin prin care sa reglementeze cate ore trebuie sa lucreze acasa un elev pentru teme.

Ministrul Educatiei va da un ordin prin care se va reglementa cate ore trebuie sa se lucreze, acasa, pentru teme. Mircea Dumitru: Profesorii trebuie sa inteleaga ca exista o limita de tolerabilitate din partea elevilor

Ministerul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, joi, ca va da un ordin prin care sa reglementeze cate ore trebuie sa lucreze acasa un elev pentru teme.

Alina Gorghiu candideaza pentru Senat din partea PNL Timis, ocupand pe liste locul lui Vasile Blaga, cercetat pentru trafic de influenta

Liderul liberal Alina Gorghiu deschide lista candidaturilor pentru Senat ale PNL Timis. Gorghiu ocupa locul ramas liber in urma demisiei lui Vasile Blaga, care este cercetat penal pentru trafic de influenta.

Cu gust amar, imi retrag sutinerea. Ministrul Mediului, ACUZATII GRAVE din partea unuia dintre fostii sai consilieri: Seveste alte interese

Alpinistul argesean Alex Gavan a fost consilier onorific al ministrului Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, timp de un an de zile. Gavan, care este unul dintre cei mai activi activisti de mediu din Romania,.

Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

Andy Murray este noul numar ATP dupa ce si-a adjudecat trofeul de la Turneul Campionilor. De asemenea, el a castigat si Wimbledon in acest an, devenind cel mai bun jucator de tenis din.

Alexander Adamescu, arestat dupa ce a fost citat fictiv la instanta. Decizia apartine unui judecator care nu a fost repartizat aleatoriu in dosar, asa cum prevede legea

Lant procedural absurd la Curtea de Apel Bucuresti! Arestarea preventiva a omului de afaceri Alexander Adamescu a fost decisa de catre un judecator care nu doar ca nu ar fi citit dosarul, dar nici nu a respectat.

Eu nu sunt ca altii sa va pup in c..r! O profesoara din Iasi si-a dat eleva in judecata din cauza unui eseu scris la scoala!

O profesoara de la Colegiul Racovita din Iasi si-a chemat in instanta propriaeleva din cauza unui eseu scris de aceasta, anunta Reporter IS. Profesoara s-a simtit ofensata de ceea ce a scris.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )