Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenda noua din februarie 2021. Romanii pot plati si 20.000 de lei daca fac asta

Playtech Playtech,
Amenda noua din februarie 2021. Romanii pot plati si 20.000 de lei daca fac asta

O amenda noua ii paste pe romani din luna februarie a lui 2021. Despre ce este vorba si ce ar putea sa-i faca pe unii sa scoata din buzunar suma de 20. 000 de lei? Iata ce trebuie sa nu faci! Noua amenda pentru romani! Ce trebuie sa NU faci? Legea a fost adoptata in cursul . continuă pe Playtech

Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferinte mari din februarie pana in decembrie

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodiile care vor avea de suferit o lunga perioada. Care sunt motivele si de ce ele trebuie sa fie mai tari decat de obicei in aceste momente? Vezi daca te afli printre ghinionisti! Horoscop februarie 2021 3 dintre semnele horoscopului urmeaza sa aiba parte de o perioada extrem de .

Prognoza meteo 25 ianuarie 22 februarie 2021. Cald la sfarsit de ianuarie. Cum va fi vremea luna viitoare

In urmatoarea luna, vremea va fi specifica perioadei in care ne aflam, iar in privinta precipitatiilor, acestea vor fi excedentare doar saptamana viitoare. Apoi, ele vor reveni la normal.

Subiectele zilei: CTP: Dl Voiculescu este dezamagitor pentru mine, are un inceput de mandat care nu prea imi place; Descoperire epocala intr-o manastire din Croatia. Ramasitele care pot schimba istoria Huniazilor; De ce inchiderea granitelor nu este o so

Primul manager de spital de care a scapat Nicusor Dan a fost numit pe aceeasi pozitie la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primarul PNL. 000 leiluna, salariu pentru Directorul din Primaria Capitalei responsabil cu haosul din trafic. Adunarea Generala a Actionarilor decidea pe data de 1 ianuarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )