Libnet.ro
UNICEF

13:00

Amenda ridicola pe care Facebook o va plati pentru rolul jucat in scandalul Cambridge Analytica

B1 B1,
Amenda ridicola pe care Facebook o va plati pentru rolul jucat in scandalul Cambridge Analytica

Facebook a acceptat sa achite amenda de 500. 000 de lire sterline, primita pentru rolul avut in scandalul Cambridge Analytica, transmite BBC. Initial, Facebook contestase decizia de amenare, insa in cele din. continuă pe B1

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat .

Descoperire socanta in parc. O tanara de 25 de ani, care era voluntar pentru a ajuta victimele abuzurilor domestice, a fost gasita fara suflare sub niste frunze

Caz socant in Statele Unite. O femeie in varsta de 25 de ani, care s-a oferit voluntar pentru a ajuta victimele abuzurilor domestice a fost gasita moarta intr-un parc din New York. Trupul lui Ola Salem a.

Ludovic Orban (PNL), despre PREGATIREA ROMANIEI PENTRU IARNA: Autorizatia de mediu a carierei de la Rosiuta, care furnizeaza carbune pentru CEO, ANULATA (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului PNL, daca va trece de votulde investitura, va fi pregatirea Romaniei pentru iarna. Liderul liberal a precizat ca.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )