Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere

Ce mai spune Codul Rutier 2019 in privinta categoriilor de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere? Ai mai jos toate detaliile. Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere Puteti solicia permis de conducere in tara in care locuiti in mod normal ori in cea mai .

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Luderul USR, Dan Barna, intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina, spune ca a fost gestul unei filiale de a-si exprima increderea si ospitalitatea, iar cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica.

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic care sa-i descopere pe cei care incalca legea

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic, care sa-i descopere pe cei care incalca legea. Voluntarii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, vor fi selectati in urma unui interviu si vor actiona in zona de domiciliu, prin sesizarea si transmiterea faptelor de natura contraventionala.

HOROSCOP 28 octombrie 2019: Leii trebuie sa fie mai receptivi la propunerile celorlalti

Horoscop 28 octombrieBerbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea conservatoare, care pare sa va tina in loc si sa va franeze un proiec.

CAUCIUCURI DE IARNA 2019. Cand trebuie sa montezi cauciucurile de iarna

Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei,.

Viorica Dancila: Cei care vor merge in Parlament la votul de investitura a noului guvern vor fi exclusi din PSD

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

Sanse mari de angajare pentru cei care isi cauta joburi in Timisoara

Companiile din Vestul tarii au cele mai multe planuri de angajare potrivit studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca in Romania, cu o previziune neta de angajare de +18%. Cu toate acestea, nu toate domeniile sau industriile vor avea un numar ridicat de joburi in Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )