Libnet.ro
UNICEF

10:15

Amenda uriasa pentru PRO TV. CNA nici nu a vrut sa auda explicatiile jalnice ale reprezentantilor postului

Playtech Playtech,
Amenda uriasa pentru PRO TV. CNA nici nu a vrut sa auda explicatiile jalnice ale reprezentantilor postului

CNA vine cu amenzi uriase si pentru PRO TV! Dupa ce a amendat Antena 1 pentru povestea fara final a Vulpitei, a adus critici uriase si sanctiuni pentru depasiri de publicitate. Consiliul nu a vrut deloc sa auda explicatiile reprezentantilor postului. CNA, amenda uriasa pentru PRO TV Pro TV si Pro Cinema au primit amenzi . continuă pe Playtech

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Cristina Ciobanasu, surpriza uriasa pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anuntat pe toata lumea

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, ajunsi celebri prin filmul Pariu cu viata, formeaza unul dintre cele mai solide si apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Ea l-a cunoscut cand el avea 17 ani, iar de atunci a trecut un deceniu de iubire. Ieri a fost ziua lui, asa ca a venit si o surpriza uriasa. Cristina .

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )