Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Ciobanasu, surpriza uriasa pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anuntat pe toata lumea

Playtech Playtech,
Cristina Ciobanasu, surpriza uriasa pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anuntat pe toata lumea

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, ajunsi celebri prin filmul Pariu cu viata, formeaza unul dintre cele mai solide si apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Ea l-a cunoscut cand el avea 17 ani, iar de atunci a trecut un deceniu de iubire. Ieri a fost ziua lui, asa ca a venit si o surpriza uriasa. Cristina . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis

Ziua indragostitilor a fost sarbatorita la cel mai inalt nivel! Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au petrecut o seara de basm. Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor Presedintele Romaniei si-a scos sotia in oras, la un eveniment special! Cei doi au fost prezenti la spectacolul Lacul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )