Libnet.ro
UNICEF

00:07

Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

România Liberă România Liberă,
Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul Fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice. continuă pe România Liberă

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Codul Fiscal, PRIORITATEA social-democratilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca intre prioritatile legislative pe primul loc se afla Codul fiscal. Marti si joi, Codul Fiscal urmeaza a fi votat in Senat si Camera Deputatilor, a mai anuntat Dragnea.

Codul fiscal, salarizarea, bugetul si votul prin corespondenta, pe agenda sesiunii

Ultima sesiune parlamentara dinaintea anului electoral 2016 debuteaza marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala , dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de buget.

Ce spune Catalin Predoiu despre consensul pe Codul Fiscal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine, luni, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca acordul politic initiat de PNL privind Codul fiscal a adus guvernul din zona fanteziei economice in zona realismului economic - mai putin spectaculos, dar rational si responsabil .

Vasile Blaga: Nu mai depunem alte amendamente la Codul Fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, aratand ca liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la.

Consensul politic pe Codul Fiscal, lovitura pentru investitorii la Bursa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, ca partidele parlamentare au convenit ca modificarile operate in Codul fiscal sa fie readoptate in forma initiala, dar ca unele masuri vor fi aplicate etapizat.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica

Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.

Blaga: Liberalii nu mai depun amendamente la Codul fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, intrucat liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la intalnirea politica a liderilor partidelor parlamentare cu privire la acest proiect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )