Libnet.ro
UNICEF

08:00

Blaga: Liberalii nu mai depun amendamente la Codul fiscal

România Liberă România Liberă,
Blaga: Liberalii nu mai depun amendamente la Codul fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, intrucat liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la intalnirea politica a liderilor partidelor parlamentare cu privire la acest proiect. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Nu mai depunem alte amendamente la Codul Fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, aratand ca liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la.

Partidele politice au ajuns la un consens pe Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Ma bucur ca avem acest rezultat (VIDEO)

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat joi, ca au ajuns la un consens in ceea ce priveste Codul Fiscal cu reprezentantii celor de la Putere. Totodata, a subliniat Vasile Blaga, ca proiectul.

Gorghiu: La consultarile privind Codul Fiscal nu a fost abordata si tema votului prin corespondenta

Alina Gorghiu a declarat ca, in timpul discutiilor privind Codul Fiscal, nu s-a abordat si problema votului prin corespondenta, informeaza Mediafax. Aceasta a mai sustinut ca liberalii vor adopta o rezolutie,.

Dragnea i-a castrat lui Ponta Codul Fiscal. Echilibrele macro au de cistigat, firmele mai asteapta relaxarea

Consum vs. investitii private 1-0. Cam asta e rezultatul negocierilor politice pe Codul Fiscal: reducere masiva a TVA avantaj consum) si aminarea cu cel putin un an a scaderii de taxe si impozite dezavantaj mediul de afaceri). O bila alba insa pentru incercarea de mentinere intr-un deficit de circa 1,7% pentru 2016, in care e inclusa si cresterea salariilor din Sanatate. Iar din punct de vedere politic observam un nou brinci dat de Dragnea lui Ponta, chiar daca e camuflat intr-o sustinere de fatada.

Ponta: Ma bucura acordul partidelor parlamentare privind Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe Facebook, ca saluta acordul liderilor politici privind Codul Fiscal si ca adoptarea cat mai rapida a legii este un semnal bun pentru investitori. Salut si ma.

Dealerii auto, nemultumiti de Codul Fiscal: sunt sustinute afacerile cu masini de import

Codul Fiscal este discriminatoriu pentru dealerii de masini second-hand intrucat cei care au un business cu autovehicule rulate care au mai fost inregistrate in Romania sunt obligati sa plateasca impozit, iar cei care aduc masini din strainatate sunt.

Calin Popescu Tariceanu, despre Codul fiscal: Ma bucur ca am reusit sa ajungem la un consens. Daca va continua cresterea economica, vom devansa aplicabilitatea masurilor pentru 2017 (VIDEO)

Presedintele Senatului a facut declaratii cu privire la decizia liderilor politici in ceea ce priveste Codul fiscal si se declara multumit ca am reusit sa ajungem la un consens. E cel mai important lucru ca.

Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul Fiscal va fi trimis in parlament saptamana viitoare, potrivit premierului Victor Ponta, care a facut aceasta afirmatie in cadrul sedintei de guvern de miercuri, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

Consensul politic pe Codul Fiscal, lovitura pentru investitorii la Bursa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, ca partidele parlamentare au convenit ca modificarile operate in Codul fiscal sa fie readoptate in forma initiala, dar ca unele masuri vor fi aplicate etapizat.

Ponta, bucuros de consensul pe Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita oficiala la Chisinau, a scris, joi, pe contul sau de pe Facebook ca se bucura de faptul ca liderii partidelor parlamentare au ajuns la un consens dupa ultimele negocieri la Codul Fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )