Libnet.ro
UNICEF

11:30

Amendamentele depuse de USR la buget: Taierea fondurilor pentru academiile de politruci si sinecuristi

Antena3 Antena3,
Amendamentele depuse de USR la buget: Taierea fondurilor pentru academiile de politruci si sinecuristi

USR a trimis Guvernului PNL peste 60 de amendamente la legea bugetului de stat pentru 2020, care vizeaza taierea fondurilor pentru academiile de stiinta, suplimentarea investitiilor in educatie si infrastructura, dar si cresterea transparentei institutionale si digitalizarea. continuă pe Antena3

USR spune ca a depus 60 de amendamente la proiectul de buget: Cerem taierea fondurilor pentru academiile de politruci si sinecuristi.

USR a trimis Guvernului PNL peste 60 de amendamente la legea bugetului pentru 2020, care vizeaza taierea fondurilor pentru academiile de stiinta, suplimentarea investitiilor in educatie si infrastructura, dar si cresterea transparentei institutionale si digitalizarea, informeaza un comunicat al Uniunii Salvati Romania.

USR anunta ca prin amendamentele la buget cere taierea fondurilor pentru academiile de politruci si sinecuristi. Cati bani vrea pentru cercetare

USR anunta ca a depus 60 de amendamente la proiectul bugetului de stat pe 2020, cerand inclusiv taierea fondurilor pentru academiile de politruci si sinecuristi si propune suplimentarea fondurilor pentru investitii in infrastructura si pentru educatie.

Guvernul analizeaza astazi amendamentele depuse de partide la Legea bugetului si OUG 114

Guvernul se reuneste luni in sedinta pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la proiectele de lege pe care urmeaza asumarea raspunderii - bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si modificarile la OUG 114.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )