Libnet.ro
UNICEF

06:45

Amenintari in PDL, pentru cei care nu dau bani. Partidul are datorii de 1,5 milioane euro

Antena3 Antena3,
Amenintari in PDL, pentru cei care nu dau bani. Partidul are datorii de 1,5 milioane euro

Trecerea in opozitie a adus PDL-ului datorii de 1,5 milioane de euro. Din cauza ca partidul nu mai este la fel de bogat ca altadata si singurii care castiga mai mult sunt europarlamentarii, acestia au primit. continuă pe Antena3

Kisai Intoxicated Un ceas pentru ametitii care se urca la volan

Tokyoflash a lansat un ceas, Kisai Intoxicated, care ii ajuta pe cei care pleaca de la o bauta sa verifice nivelul alcolemiei si sa decida daca se mai urca sau nu la volan. In ultima vreme, tot mai des vedem persoane care ies din baruri, restaurante sau cluburi, care, indiferent de cantitatea de alcool consumat, sar in masini, demareaza in tromba, iar consecintele pot fi, din pacate, foarte urate. Kisai Intoxicated poate masura starea de ebrietate, avand un senzor care .

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica joi lectia video pentru elevii care dau proba orala la o limba straina

Pentru aceasta proba s-au inscris peste 140. 000 de candidati, cei mai multi la Engleza, peste 120. 000, si la Franceza, aproape 19. 000, potrivit Ministerului Educatiei.

Bani pentru cei care angajeaza elevi sau studenti pe timpul verii

Angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti pe perioada vacantelor primeste, pentru fiecare, un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj.

Avertisment al Ministerului de Externe pentru romanii care merg in Turcia : prudenta maxima! In ...

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa se deplaseze pe teritoriul Turciei cu privire la continuarea protestelor in aceasta tara, recomandand cetatenilor romani sa manifeste prudenta sporita si sa evite zonele centrale ale oraselor Ankara, Izmir si Istanbul, arata Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa se deplaseze pe teritoriul Turciei cu privire la continuarea protestelor. Fortele de ordine au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )