Libnet.ro
UNICEF

06:45

Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc si fac asta. Cat de grava e situatia, de fapt?

Playtech Playtech,
Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc si fac asta. Cat de grava e situatia, de fapt?

Inca sunt lucruri de indreptat cand vine vorba de viata la bloc. Si sunt cateva demersuri ale primarilor din Romania care ar putea accelera aceasta transformare si sa putem spune ca. continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Oficial. Noile reguli de functionare a teraselor. Care este distanta dintre cei care stau la aceeasi masa

Noile reguli privind functionarea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial, printre noutati numarandu-se distanta care trebuie respectata de consumatorii care stau la aceeasi masa.

Bacalaureat special in iulie pentru elevii care nu pot participa, din motive medicale, la prima sesiune. Ludovic Orban: Mi se pare corect

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a renuntat la ideea ca elevii cu probleme medicale sa dea Bacalaureatul in toamna, odata cu cei care au picat examenul din vara. O sesiune speciala ar urma.

Coronavirus: Amenzi de 5.000 - 10.000 lei pentru cluburi si federatii daca nu asigura o distanta de 2 m intre sportivi in sali

Cluburile, federatiile si alte structuri sportive risca amenzi intre 5. 000 si 10. 000 de lei daca nu vor asigura o distanta de minimum 2 metri intre sportivi in salile de sport, conform regulamentului privind reluarea incepand cu 1 iunie a activitatilor de pregatire fizica organizate in spatii inchise.

Premier model: Orban a platit amenzi de 3000 de lei pentru fumat si nepurtat masca in spatii inchise

Guvernul Romaniei a anuntat faptul ca Ludovic Orban a fost sanctionat si si-a achitat cele doua amen.

S-a decis, se dau 2.500 de lei pentru sute mii de romani. Ce conditii sunt impuse pentru toti cei care au nevoie

Guvernul asigura un ajutor pentru urmatoarele luni pentru sute de mii de romani. Vorbim, in prima faza, de procent din salariul brut, dar si de bani directi pentru anumite categorii de.

Stimulente in valoare de 1,3 milioane de lei pentru medicii care lupta cu COVID-19

La 1,3 milioane de lei se ridica valoarea stimulentului primit de cadrele medicale din judetul Ialomita care lupta cu noul coronavirus. Cele mai multe dintre acestea sunt de la spitalul din Fetesti, unitate suport pentru COVID-19.

ROMATSA aloca 1,79 milioane lei pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT

Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA organizeaza licitatie deschisa pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT, valoarea estimata a contractului fiind de 1,79 milioane lei, potrivit unui anunt de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Facilitati fiscale in valoare totala de 10 milioane lei pentru firmele din Brasov

Consiliul Local Municipal Brasov aaprobat acordarea unor facilitati fiscale pentru firmele din localitate afectate de pandemie. Printre aceste masuri se numara si reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a taxei de ocupare a domeniului public. Efortul bugetar reprezinta aproape 10 milioane lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )