Libnet.ro
UNICEF

19:30

S-a decis, se dau 2.500 de lei pentru sute mii de romani. Ce conditii sunt impuse pentru toti cei care au nevoie

Playtech Playtech,
S-a decis, se dau 2.500 de lei pentru sute mii de romani. Ce conditii sunt impuse pentru toti cei care au nevoie

Guvernul asigura un ajutor pentru urmatoarele luni pentru sute de mii de romani. Vorbim, in prima faza, de procent din salariul brut, dar si de bani directi pentru anumite categorii de. continuă pe Playtech

O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Un politist a decis sa ii aplice o amenda de 10. 000 de lei unei batrane din Iasi care si-a permis sa iasa din casa mai devreme un pic decat prevedea ordonanta militara, in perioada de stare de urgenta.

ROMATSA aloca 1,79 milioane lei pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT

Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA organizeaza licitatie deschisa pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT, valoarea estimata a contractului fiind de 1,79 milioane lei, potrivit unui anunt de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Facilitati fiscale in valoare totala de 10 milioane lei pentru firmele din Brasov

Consiliul Local Municipal Brasov aaprobat acordarea unor facilitati fiscale pentru firmele din localitate afectate de pandemie. Printre aceste masuri se numara si reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a taxei de ocupare a domeniului public. Efortul bugetar reprezinta aproape 10 milioane lei.

Coronavirus: Amenzi de 5.000 - 10.000 lei pentru cluburi si federatii daca nu asigura o distanta de 2 m intre sportivi in sali

Cluburile, federatiile si alte structuri sportive risca amenzi intre 5. 000 si 10. 000 de lei daca nu vor asigura o distanta de minimum 2 metri intre sportivi in salile de sport, conform regulamentului privind reluarea incepand cu 1 iunie a activitatilor de pregatire fizica organizate in spatii inchise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )