Libnet.ro
UNICEF

15:15

Amenzi de 10.000 de lei pentru firme. Mii de romani sunt afectati

Playtech Playtech,
Amenzi de 10.000 de lei pentru firme. Mii de romani sunt afectati

Mare zarva la Ministerul de Finante in aceste zile, avand pe masa o noua tentativa de a propune spre promulgare a unui amendament privind nerespectarea de catre firme a obligatiei de a fi dotate cu noile modele de case de marcat cu jurnal electronic. Amenzi de 10. 000 de lei pentru firme, in baza legii in . continuă pe Playtech

Amenda de 10.000 de lei pentru Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni. Cadrele medicale au cerut demisia conducerii

Spitalul de Boli Cronice din Cimpeni a fost amendat cu 10. 000 de lei de Directia de Sanatate Publica entru nerespectarea unor recomandari. Luni, la aceasta unitate medicala a fost organizat un protest al cadrelor medicale.

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

Un barbat a fost amendat cu 8500 de lei pentru ca a refuzat sa permita un control al Politiei

Un barbat a fost amendat cu 8. 500 de lei pentru ca a refuzat accesul unei echipe de control intr-un .

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

CORONAVIRUS |Val de amenzi la metrou pentru refuzul purtarii mastilor de protectie de catre calatori

Politistii de la Brigada de Politie Transport Public au aplicat 169 de amenzi contraventionale, in cursul saptamanii trecute, in valoare de 30. 360 lei, pentru refuzul purtarii mastilor de protectie sau.

O noua taxa pentru firme, propusa in Parlament

Firmele care au profit brut de cel putin 1 milion de lei pe an vor fi taxate cu 1% pentru alimentarea unui fond prin care tinerii ar urma sa fie sustinuti sa-si cumpere locuinte, conform unei propuneri de lege depuse la Parlament de 12 senatori si deputati de la PSD si ALDE, printre care si fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Stefan Oprea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )