Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Playtech Playtech,
Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate . continuă pe Playtech

Cele mai mari pensii militare din Romania. Cine primeste peste 7.000 de euro pe luna

Cea mai mare pensie militara din Romania depaseste 7. 000 de euro pe luna. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordata unui militar este de 35. 160 de lei pe luna.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Bogatii planetei cer sa plateasca taxe mai mari pentru a acoperi costurile crizei: Taxati-ne, taxati-ne, taxati-ne! Substantial. Permanent!

Zeci de milionari si miliardari din Statele Unite si alte sase tari au transmis un mesaj guvernelor: Taxati-ne, taxati-ne, taxati-ne! Acestia cer sa le fie impuse taxe mai mari pentru a plati costurile crizei coronavirus, scrie Bloomberg.

FOTO Cel mai premiat master florist din Romania dezvaluie secretul unui eveniment restrans, dar fabulos

Cel mai premiat master florist din Romania pe plan local si international, Nicu Bocancea, propune celor care se pregatesc de nunti, botezuri sau alte evenimente, in contextul restrictiilor, sa adopte trendul-vedeta al sezonului in materie de decorare: natura in interior sau pe terase.

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Parteneriat de referinta pentru piata din Romania: Visa ofera clientilor semnatura electronica de la Trans Sped

Visa, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plati electronice, a ales compania romaneasca Trans Sped ca furnizor de semnatura electronica pentru clientii Visa Business si Visa Premium.

Probleme mari pentru clientii Raiffeisen Bank: ce se intampla cu banii blocati si cum raspunde banca

Sunt probleme mari pentru clientii Raiffeisen Bank. Acestia acuza ca banii le sunt blocati, iar problemele persista deja de cateva zile. Mai multi clienti ai Raiffeisen s-au revoltat pe.

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gazesi energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gaze si energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Depunerea Cererilor Unice a fost finalizata. Ialomita, printre judetele cu cele mai mari suprafete solicitate la plata

Ialomita se afla in topul judetelor cu cele mai mari suprafete solicitate la plata, 378. 820 ha. Pe primele locuri se afla Timis 540. 317,91 ha), Constanta 500. 657,75 ha), Teleorman 429. 283,14 ha) si Dolj 424. 522,65ha).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )