Libnet.ro
UNICEF

10:30

Amenzi de 10.500 de lei pentru societatea de confectii unde un director a fost filmat cand umilea angajatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi de 10.500 de lei pentru societatea de confectii unde un director a fost filmat cand umilea angajatii

Inspectia Muncii a sanctionat cu 10. 500 de lei firma de confectii S. Unique Clothing SRL din Prahova, unde un director a fost filmat cand injura si umilea personalul, informeaza un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. O firma de textile din Prahova a fost amendata cu 10.500 de lei, pentru ca directorul isi umileste angajatii. El a fost filmat in timp ce le spunea animale dezgustatoare oamenilor care isi cereau banii

Inspectia Muncii a anuntat, vineri, ca a amendat cu 10. 500 de lei compania Unique Clothing SRL din judetul Prahova, dupa ce un director a fost filmat in timp ce isi injura si umilea personalul.

O firma din Prahova a fost amendata cu 10.500 de lei pentru ca directorul isi umilea angajatii

Inspectia Muncii a anuntat, vineri, ca a amendat cu 10. 500 de lei compania Unique Clothing SRL din judetul Prahova, dupa ce un director a fost filmat in timp ce isi injura si umilea personalul.

O primarie din Timis a platit 3.000 de lei pentru 20 de pixuri

Primaria Dumbravita din judetul Timis a platit, in luna iulie a acestui an, aproximativ 3. 000 de lei pentru cumpararea a 20 de pixuri. Reprezentantii institutiei motiveaza decizia precizand ca pixurile au fost cumparate pentru a fi oferite invitatilor prezenti la un eveniment.

Politia a dat sanctiuni de 319.000 lei pentru sisteme electronice nefunctionale la institutii

Politistii structurilor de ordine publica au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 318. 800 de lei, in primele sase luni ale acestui an, unitatilor si institutiilor de interes public cu sisteme electronice nefunctionale, informeaza un comunicat de presa al Politiei Romane.

Profit net de 252,7 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 252,7 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 868 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 868 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 156 milioane de lei, pentru Alro

Alro, producator de aluminiu din Europa continentala, excluzand Rusia si Peninsula Scandinava, a inregistrat un profit net de 156 milioane lei, in primul semestru din acest an, de trei ori mai mare decat cel raportat in perioada similara din 2016, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 27,7 milioane lei, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa si in plin proces de vanzare a activelor, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 27,68 milioane lei 6,1 milioane euro), in crestere cu 48,8% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul majorarii afacerilor cu 27%, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ilie Carabulea da in judecata Patria Bank si cere 40,6 mil. lei pentru actiunile rascumparate in fuziune

Ilie Carabulea, omul care a vandut pachetul majoritar de actiuni Banca Carpatica catre Nextebank in prezent Patria Bank), cere 40,6 mil. lei, reprezentand pretul actiunilor rascumparate de catre Patria Bank PBK).

Profit net de 496 de milioane de lei, pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania TLV) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 496 milioane de lei, cu 7,96% mai mare decat cel raportat in peroada similara a anului trecut si de 513 milioane la nivel de grup financiar , potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )