Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit net de 252,7 milioane lei, pentru Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit net de 252,7 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 252,7 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 868 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 868 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 27,7 milioane lei, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa si in plin proces de vanzare a activelor, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 27,68 milioane lei 6,1 milioane euro), in crestere cu 48,8% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul majorarii afacerilor cu 27%, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 156 milioane de lei, pentru Alro

Alro, producator de aluminiu din Europa continentala, excluzand Rusia si Peninsula Scandinava, a inregistrat un profit net de 156 milioane lei, in primul semestru din acest an, de trei ori mai mare decat cel raportat in perioada similara din 2016, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 55 milioane euro, pentru Raiffeisen Bank

Profitul net al Raiffeisen Bank a crescut cu 2%, pana la 55 milioane euro in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Banca Transilvania - profit net de 496 milioane de lei in S1, in crestere cu 8,3% fata de S1 2016

Banca Transilvania BT) a obtinut, in primul semestru al acestui an, un profit net de 496 milioane de lei, in crestere cu 8,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. La nivel de grup, profitul inregistrat s-a situat la 513 milioane de lei, de.

ING Bank, rezultate financiare semestriale: olandezii fac profit net de 57 milioane euro si ating o cota de piata de 8,6% pe creditare

ING Bank Romania raporteaza pentru primul semestru al anului un profitul net de 255 milioane lei, in scadere cu circa 8% fata de perioada similara de anul trecut, in contextul in care rezultatul din 2016 a fost influentat puternic de vanzarea.

Profit brut de 303 milioane lei, cu 45% mai mare pentru ING

ING Romania anunta un profit brut de 303 milioane lei in primul semestru al anului, cu 45% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, fara venitul exceptional din vanzarea actiunilor Visa, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Profit net de 496 de milioane de lei, pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania TLV) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 496 milioane de lei, cu 7,96% mai mare decat cel raportat in peroada similara a anului trecut si de 513 milioane la nivel de grup financiar , potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania a afisat un profit net semestrial de 496 milioane lei, in crestere cu 8,2%

Banca Transilvania simbol bursier TLV), a doua institutie de credit dupa active de pe piata romaneasca, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 496,06 milioane lei circa 109 milioane euro), in crestere cu 8,2% fata de aceeasi perioada din anul precedent, in ciuda scaderii veniturilor operationale, potrivit rezultatelor financiare publicate ieri de banca.

Medlife a inregistrat un profit net de 6,4 milioane lei

Cifra de afaceri a Medlife a crescut in primul semestru al anului cu 28,8%, la 301 milioane lei, iar profitul net s-a majorat de aproape 4 ori, la 6,4 milioane lei, de la 1,9 milioane lei in perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )