Libnet.ro
UNICEF

11:00

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru incalcarea Ordonantelor Militare

Adevărul Adevărul,
Amenzi de 20 de ori mai mari pentru incalcarea Ordonantelor Militare

Ministerul Afacerilor Interne a propus majorarea semnificativa a amenzilor, de la un minim de 100de lei la 2. 000 de lei, pentru persoanele ce se deplaseaza in afara locuintei fara unul dintre motivele permise, in contextul in care Romania a ajuns la 2. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Criza economica provocata de pandemie poate duce la pierderi de trei ori mai mari decat cele din timpul Marii Recesiuni. Care vor fi sectoarele cel mai afectate

Pandemia Covid-19 este cea mai severa criza din vremurile noastre, iar pierderile economice le-ar putea depasi de trei ori pe cele din timpul Marii Recesiuni, arata un raport al London Business School.

Spania adopta restrictii mai dure pentru a tine sub control raspandirea coronavirusului

Spania a anuntat, duminica, restrictii mai dure pentru a tine sub control raspandirea coronavirusului, in conditiile in care numarul deceselor a crescut cu 838, la 6.

Cristian Pomohaci are din nou probleme cu legea. Fostul preot a fost amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare

In ultimii ani, fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost implicat in diverse scandaluri si a trecut prin mai multe probleme cu legea. Nu au trecut mai mult de doua saptamani de cand judecatorii s-au pronuntat in dosarul sau pentru evaziune fiscal, caci barbatul a aparut iar in vizorul politistilor. Cristian Pomohaci s-a adunat la ferma .

Valori foarte mari pentru poluarea cu praf in ultima saptamana Ministerul Mediului: Vantul a adus praful din Baragan si ridica mizeria de pe strazi

Statiile oficiale de monitorizare a calitatii aerului au inregistrat depasiri de pana la 12 ori a limitei maxim admise pentru PM10 particule mari de praf), la anumite ore, in ultimele zile. Asta desi traficul s-a redus considerabil, iar activitatea economica a incetinit. Interesant este ca de aceasta data cele care arata nivelul ridicat de poluare sunt statiile din reteaua nationala, iar senzorii independenti din reteaua Airly arata o calitate buna a aerului.

Nicolae Stanciu despre coronavirusul din Cehia: Sunt de doua ori mai multe cazuri decat in Romania, dar oamenii se plimba pe strazi

Pe internationalul roman Nicolae Stanciu pandemia de coronavirus l-a prins la Praga, in Cehia, un loc unde masurile impuse de autoritati nu sunt la fel de restrictive precum cele din Romania, o spune jucatorul.

Cum pot supravietui companiile celei mai mari crize financiare, cauzata de pandemia de coronavirus

Pe masura ce tarile isi inchid granitele pentru a tine sub control pandemia de coronavirus, cel mai mare dezastru cu care se confrunta intreprinderile mari si mici este blocajul economiei globale.

Spania adopta restrictii mai dure pentru a tine sub control coronavirusul: ce muncitori trebuie sa ramana acasa

Spania a anuntat duminica restrictii mai dure pentru a tine sub control raspandirea coronavirusului, in conditiile in care numarul deceselor a crescut cu 838, la 6. 528, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )