Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gazesi energie electrica!

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gazesi energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gaze si energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

Vesti proaste pentru turistii romani. Guvernul Belgiei a luat decizia

Noi masuri de preventie in vederea raspandiriiSARS-COV 2au fost anuntate de autoritatile belgiene. Romania a fost incadrata in zona portocalie, tratata cu vigilenta maxima. in functie de.

Revenim la starea de urgenta? Variantele lui Ludovic Orban pentru romani. Urmeaza zile decisive

Numarul in crestere de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza atat medicii, cat si populatia, motiv pentru care specialistii in sanatate au transmis Guvernului o serie de recomandari. Vom afla, in curand, daca revenim sau nu la starea de urgenta intrebarea momentului este, fara indoiala, cea legata de revenirea starii de urgenta. Numarul mare de cazuri .

Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Grecia schimba din nou regulile pentru romani. Testul negativ COVID-19 va fi obligatoriu de miercuri dimineata, nu de marti, asa cum se anuntase initial. Apare, insa, o noua problema: romanii nu mai pot sa intre cu masina in Grecia pana miercuri, daca nu au completat deja formularele speciale cerute de statul elen, asa-numitele Passenger Locator Form sau PLF.

CORONAVIRUS |Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru romani

Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in acele state, in contextul pandemiei de coronavirus si al cresterii cazurilor din Romania, din ultimele.

Instructorii romani de Kangoo Jumps din toata lumea tin ore online. Iata unde ii poti urmari!

41 de instructori romani din tara si de peste hotare vor tine saptamana aceasta ore online, pe pagina de Facebook Kangoo Jumps Romania, in cadrul proiectului special Kangoo Jumps Around The World. Acestia au absolvit, anii trecuti, academia lansata de Kinga Sebestyen, cea care este distribuitor oficial Kangoo Jumps in multe tari europene.

DIG RCS-RDS Romania are un mesaj imbatabil pentru romani: ofera trei pachete de gratuitati

DIG RCS-RDS Romania este unul dntre cei mai importanti jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania. Grupul ITC ofera, in acest moment, trei pachete de gratuitati pentru a atrage si mai multi.

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se.

Fauci da vina pentru cresterea numarului de cazuri de coronavirus din SUA pe faptul ca tara nu s-a inchis complet

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase din SUA, a atribuit cresterea numarului de cazuri de coronavirus din SUA faptului ca tara nu s-a inchis complet, iar apoi s-a grabit sa se redeschida si a facut apel la respectarea regulilor pentru a opri raspandirea virusului, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )