Libnet.ro
UNICEF

14:00

Amenzi pentru administratorii de terenuri din Bucuresti care nu distrug ambrozia

Adevărul Adevărul,
Amenzi pentru administratorii de terenuri din Bucuresti care nu distrug ambrozia

Administratorii de terenuri din Bucuresti pot primi amenzi de pana la 5. 000 de lei daca nu distrug ambrozia crescuta pe proprietatile lor, se arata intr-un proiect de hotarare aprobat, miercuri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). continuă pe Adevărul

Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru administratorii de terenuri din Bucuresti care nu distrug ambrozia

Administratorii de terenuri din Bucuresti pot primi amenzi de pana la 5. 000 de lei daca nu distrug ambrozia crescuta pe proprietatile lor, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Proprietarii de terenuri din Bucuresti - obligati sa starpeasca ambrozia. Amenzile ajung pana la 5.000 lei

Proprietarii de terenuri din Bucuresti sunt obligati sa starpeasca ambrozia, o buruiana care cauzeaza alergii severe si afecteaza din ce in ce mai multi romani, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului bucuresti. Nerespectarea acestei prevederi aduce sanctiuni de pana la 2000 lei pentru persoanele fizice si 5000 lei pentru persoanele juridice.

Sistemul de e-ticketing pentru transportul public din Bucuresti si judetul Ilfov, aprobat in CGMB

Consilierii generali si-au dat astazi acordul de principiu pentru achizitionarea unui sistem e-ticketing, prin care vor fi montate automate de emitere a cardurilor de calatorie pentru mijloacele de transport in comun in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Legea impotriva ambroziei a fost adoptata. Ce amenzi risca cei care au in curte asa ceva

Administratorii de terenuri din Bucuresti risca amenzi de pana la 5. 000 de lei daca nu distrug ambrozia crescuta pe proprietatile lor, se arata intr-un proiect de hotarare aprobat, miercuri, i.

Xonia a facut sedinta foto sexy la Memorialul Holocaustului din Bucuresti. Internetul fierbe de furie!

Xonia a facut sedinta foto sexy la Memorialul Holocaustului din Bucuresti. Vestea si fotografiile s-au raspandit deja pe internet, iar artista este criticata dur pentru faptul ca a folosit in acest mod locul ridicat in memoria evreilor ucisi in lagarele naziste.

General Electric inaugureaza noul sediu al centrului sau de software din Bucuresti

General Electric NYSE: GE) lanseaza campania de recrutare pentru Grid Software Solutions SWS), centrul de solutii software GE din Bucuresti, din cadrul GE Power, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Circulatie blocata pe bulevardul Iuliu Maniu, spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta reprezentanti ai Brigazii Rutiere a Capitalei, citati de Agerpres. Potrivit acestora, este afectata si circulatia troleibuzelor din zona.

Cum au devenit cladirile cu bulina rosie din Bucuresti o adevarata afacere

Investitorii straini sunt interesati de investitii in cladiri cu risc seismic din Bucuresti, desi riscurile asumate sunt mari, deoarece de obicei sunt cladiri situate ultracentral, a caror valoare poate.

El este primul om din lume care a reusit sa strabata toata Marea Baltica inotand (VIDEO)

Un polonez este primul om din lume care a avut curajul si norocul de a strabate Marea Baltica intotand, conform radioului public din Polonia. Sebastian Karas nu s-a lasat speriat de cei 100 de.

Accident grav in Bucuresti: Bulevardul Iuliu Maniu este BLOCAT spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )