Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum au devenit cladirile cu bulina rosie din Bucuresti o adevarata afacere

Antena3 Antena3,
Cum au devenit cladirile cu bulina rosie din Bucuresti o adevarata afacere

Investitorii straini sunt interesati de investitii in cladiri cu risc seismic din Bucuresti, desi riscurile asumate sunt mari, deoarece de obicei sunt cladiri situate ultracentral, a caror valoare poate. continuă pe Antena3

Doua spitale mari din Bucuresti vor fi mutate in urmatorii ani

Doua dintre cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti - Spitalul Floreasca si Spitalul de Arsi- vor fi relocate in cel mult doi ani in zona de nord a Bucurestiului, a anuntat primarul.

2000 de drogati platiti de Soros. Tudor Chirila, despre protestele din Bucuresti (VIDEO)

Tudor Chirila nu a ramas nepasator fata de protestele care au avut loc in Bucuresti. Artistul a luat si el parte la manifestarile din Capitala, asa cum ne-a obisnuit si la evenimentele care au avut.

Imagini de cosmar pe Lacul Morii, din Bucuresti! A avut un soc cand a vazut ce plutea pe luciul apei, a luat telefonul si a filmat tot

Un bucurestean a surprins imagini de cosmar, vineri dimineata, pe Lacul Morii, din Capitala. Barbatul nu a putut trece nepasator, a scos telefonul, a filmat tot si apoi a facut evenimentul public, sperand.

Un copil de 12 ani urca Giurgiul pe harta POLTERGEIST a Romaniei: Dupa exorcizari la Letca Noua si apeluri inutile la 112, pustiul a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Bucuresti

Locuitorii comunei Naipu, comuna Ghimpati, din jud. Giurgiu nu mai au stare de cateva zile, mai precis din 20 august cand in casa familiei Dobre, obiectele au inceput sa se miste singure, iar.

Doua spitale de urgenta din Bucuresti vor fi mutate

Spitalul Floreasca si Spitalul de Arsuri din Capitala vor fi mutate in zona de nord a Bucurestiului in cel mult un an, a anuntat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, potrivit Digi24. Acesta a.

Sute de pesti morti pe Lacul Morii din Bucuresti. Primaria sectorului 6: cauza mortii ar putea fi nivelul scazut de oxigen din apa

Sute de pesti morti au fost observati in aceasta dimineata pe Lacul Morii, cetatenii din zona alertand autoritatile. La o prima evaluare, reprezentantii Primariei sector 6 spun ca acestia ar fi murit din cauza hipoxiei scaderea cantitatii de oxigen in tesuturi, medii de cultura sau aer).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )