Libnet.ro
UNICEF

14:15

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de stricta necesitate, dar in schimb au facut sedinte foto si s-au aprovizionat cu apa de izvor, potrivit informarii remise, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata pentru poze si apa de izvor

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de.

Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriteni care au iesit din localitatea in carantina pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au mers la munte sa faca poze

Jandarmii au dat amenzi de 4. 000 de lei unor bistriteni care au iesit din zona carantinata a municipiului Bistrita pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au ajuns la Colibita pentru sedinte foto sau pentru apa de izvor.

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

IONEL DANCA: HG pentru acoperirea salariilor din octombrie ale angajatilor din domeniul asistentei sociale

Executivul a aprobat, in sedinta de vineri, acordarea unei sume din Fondul de Rezerva al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru personalul implicat in activitatile de asistenta sociala si de protectie a copilului aflate in subordinea Consiliilor Judetene, a afirmat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )