Libnet.ro
UNICEF

19:30

Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriteni care au iesit din localitatea in carantina pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au mers la munte sa faca poze

Hotnews Hotnews,
 Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriteni care au iesit din localitatea in carantina pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au mers la munte sa faca poze

Jandarmii au dat amenzi de 4. 000 de lei unor bistriteni care au iesit din zona carantinata a municipiului Bistrita pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au ajuns la Colibita pentru sedinte foto sau pentru apa de izvor. continuă pe Hotnews

800 de lei pentru romani, chiar acum. Banii intra de luna aceasta, iar conditia e simpla

Romanii primesc o veste buna! O anumita categorie urmeaza sa primeasca suma de 800 de lei chiar de luna aceasta. Despre ce este vorba si care este conditia pe care o au acestia de indeplinit? Iata anuntul oficial al autoritatilor! 800 de lei pentru romani. Care e conditia pentru a-i putea primi? Anunt de ultima .

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata pentru poze si apa de izvor

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de.

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de stricta necesitate, dar in schimb au facut sedinte foto si s-au aprovizionat cu apa de izvor, potrivit informarii remise, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, transmite Agerpres.

RALUCA TURCAN: Contracte de zeci de milioane de lei pentru achizitia de aparatura medicala in Cluj-Napoca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca mai multe unitati medicale din oras beneficiaza de finantari in valoare de zeci de milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala.

OMS, avertisment de ultima ora pentru omenire: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

Mike Ryan, directorul Programului pentru Urgente Sanitare al OMS, a tras un mare semnal de alarma cu privire la riscul ca omenirea sa se confrunte cu viitoare noi pandemii, daca nu invata din greselile celei actuale, a relatat luni, agentia Reuters, citata de Agerpres. Amnezia pare sa cuprinda lumea Expertul de la Organizatia Mondiala a .

Amenzi de 750 de lei si retinerea certificatului de inmatriculare, pentru soferii care au anvelope de iarna. Ce greseala nu trebuie sa faci cand iti schimbi cauciucurile

Odata cu ziua de 1 decembrie a inceput oficial si iarna calendaristica. Odata cu sezonul rece, soferii isi pregatesc autoturismele pentru iarna, in special zapada, polei si gheata. Ceea ce insa le.

Italia: Calatorii interzise pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, calatoriile le-ar putea fi.

Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare.

Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare, conform Digi24.

O noua zi cu trafic bara la bara pe Valea Prahovei Rutele alternative recomandate de Politie pentru romanii care se intorc de la munte

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca valorile de trafic sunt in crestere pe sensul catre Bucuresti al DN1, formandu-se coloane de masini de la limita cu judetul Brasov pana la iesirea din statiunea Busteni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )