Libnet.ro
UNICEF

23:00

Amenzi de peste 150.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor, in doar 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Amenzi de peste 150.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor, in doar 24 de ore

Politistii si jandarmii au dat, in ultimele 24 de ore, 268 amenzi de peste 150. 000 lei pentru nerespectarea restrictiilor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

RALUCA TURCAN: Universitatea din Bucuresti si ASE vor primi peste 578 milioane de lei pentru renovarea cladirilor

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice vor primi peste 578 milioane de lei pentru a-si renova cladirile. Cele doua proiecte vor fi derulate de Compania Nationala de Investitii.

Marcel Vela anunta achizitii de 3,2 miliarde de lei pentru interventia in situatii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Guvernul a adoptat o hotarare privind nota de fundamentare a proiectului Viziune 2020, care prevede investitii de 3,2 miliarde de lei pentru achizitia de autospeciale si echipamente pentru interventii in situatii de urgenta.

Un galatean a fugit din carantina sa-si vada sotia si copiii. Jandarmii l-au amendat cu peste 6.000 de lei pentru scandal

Un galatean a fugit din izolare sa-si vada sotia si a fost dus intr-un centru de carantina. Aici a sarit pe geam si s-a ranit, dupa care a devenit agresiv si a injurat medicii, transmite Mediafax. in cele din urma, barbatul de 45 de ani a ajuns la psihiatrie.

Guvernul acorda ajutoare de urgenta de peste 500.000 de lei pentru aproape 200 de familii si persoane singure cu probleme sociale grave

Guvernul acorda ajutoare de urgenta in valoare de peste 500. 000 de lei pentru aproape 200 de familii si persoane singure aflate in situatii dificile in urma unor incendii, inundatii sau cu probleme de sanatate grave.

CONCURENTA PE PIATA FINTECH-URILOR Fintech-ul Paysera lanseaza conturile IBAN in lei pentru clienti in parteneriat cu Libra Internet Bank

Paysera, un fintech originar din Lituania intrat pe piata romaneasca in iulie 2019, a lansat ieri pentru clientii proprii conturi in lei cu IBAN romanesc, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Serviciul se adreseaza in special clientilor IMM care au comert international in regiune, care desi reprezinta doar 5% din portofoliul de clienti ai Paysera Romania, genereaza 95% din veniturile fintech-ului pe piata romaneasca.

Universitatea din Bucuresti si ASE primesc 570 de milioane de lei pentru a-si renova cladirile

Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice vor primi peste 570 milioane de lei pent.

STUDIU LASSELSBERGER CERAMICS: Romanul cheltuieste aproximativ 1700 lei pentru achizitia de placi ceramice

Bugetul mediu alocat de romani pentru achizitia de placi ceramice se mentine la cca. 1700 lei, in timp ce suprafata medie placata este de 33m. 2, potrivit unui studiu realizat de Lasselsberger Ceramics Romania, producator local de placi ceramice si detinatorul brandului CESAROM.

8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Plafonul alocat programului de sustinere a companiilor mari este de 8 miliarde de lei, cu efect de multiplicare in economie de aproape 28 de miliarde de lei, acesta urmand sa fie operational in trei saptamani, maximum o luna, a anuntat, joi seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern. Citu: Romania va depune o garantie de 393 de milioane de euro pentru Programul SURE si va putea accesa 5 miliarde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )