Libnet.ro
UNICEF

20:45

Amenzi de peste 178.000 de lei aplicate de politisti. Cele mai multe au fost incasate de galatenii bauti si de cei care au murdarit domeniul public

Adevărul Adevărul,
Amenzi de peste 178.000 de lei aplicate de politisti. Cele mai multe au fost incasate de galatenii bauti si de cei care au murdarit domeniul public

Politistii locali au sanctionat 961 de persoane in ultimele patru luni, cele mai multe amenzi fiind aplicate pentru consum de bauturi alcoolice, tulburarea linistii publice si murdarirea domeniului public. continuă pe Adevărul

Amenzi in valoare de 2,3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Politia Romana a organizat ieri, 9 septembrie, 215 actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. in trafic, pentru siguranta circulatiei, politistii au actionat cu 275 de aparate radar. De asemenea, au fost organizate peste 3. 848 de patrule de ordine si siguranta publica.

Amenzi in valoare de peste 30.000 de lei, aplicate pentru nerespectarea masurilor in zona focarelor de pesta porcina

Gospodarii din judetul Ialomita se afla in atentia autoritatilor sanitar-veterinare. Mai multe persoane au fost amendate in ultima perioada deoarece nu respecta regulile minime de biosecuritate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum se descurca doi politisti la examenul de limba romana

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

Cupa Romaniei: UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj, cele mai interesante dueluri din 16-imi

Joi a avut loc tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Cele mai interesante dueluri sunt, cel putin la prima vedere, cele dintre UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj si Rapid vs Poli Iasi.

Cu ei ai viata grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Gelozia este un sentiment raspandit, pe care l-am experimentat cu totii macar o data, fie si numai in copilarie. Daca este sau nu o dovada de iubire nu putem spune. Cert este ca unele persoane sunt mai geloase decat altele, iar zodia joaca si aici un rol important. Patru nativi sunt in stare sa muntii din loc atunci cand vine vorba despre persoana iubita, iar viata langa ei nu e deloc usoara. Iata care sunt cele mai geloase zodii.

Un cantec rap pro-Putin, record in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube

Un cantec rap pro-Putin, interpretat de Timati si Guf, a stabilit recordul in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube.

Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piata. iPhone 11 e cel mai asteptat

Sunt numeroase telefoane lansate in septembrie. De la iPhone 11 pana la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu in Romania, colectia e bogata. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )