Libnet.ro
UNICEF

07:30

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Playtech Playtech,
Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca. continuă pe Playtech

Topul telefoanelor care emit cele mai multe radiatii

Pentru majoritatea oamenilor din zilele noastre, smartphone-ul este la indemana 24 de ore din 24, ceea ce ridica ingrijorari cu privire la nivelul de radiatii la care ne supunem zi de zi.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

AJOFM Ialomita: 4,76%, rata somajului in luna iulie. Cele mai multe persoane fara loc de munca, absolvente de gimnaziu

In evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati, la sfarsitul lunii iulie, 4. 506 someri din care 2. 093 femei), rata somajului fiind de 4,76%.

Pavel Filip: PDM trebuie sa raspunda de ce, cu cele mai multe mandate din istorie, a ajuns in opozitie

Fostul premier, presedintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, sustine ca la Congresul extraordinar al formatiunii, care va avea loc astazi, 7 septembrie, PDM trebuie sa raspunda la intrebarea de ce, cu cel mai mare numar de mandate in Parlament din istoria sa, PDM a ajuns in opozitie. De asemenea, democratul spune inainte de Congres ca formatiunea nu se destrama, ci isi consolideaza pozitiile, transmite IPN.

Incident armat in Olanda. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate in orasul olandez Dordrecht, situat in apropiere de Rotterdam. Cel putin trei oameni au murit. Atacul a avut loc luni, in jurul orei locale 18. 00, in cartierul.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

A dat lovitura! Un brailean a inselat o banca de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reusit sa scape nepedepsit

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de.

Cum a reusit un barbat sa insele o banca de mai multe ori si sa scape fara o zi de inchisoare

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de cateva mii de lei, iar dupa ce s-a vazut cu banii, a plecat din tara.

VIDEO Cautarea unei comori ingropate scoate la iveala mai multe ramasite umane ascunse sub casa unui fost dictator

Autoritatile din Paraguay au inceput o investigatie dupa ce mai multe ramasite umane au fost gasite sub una dintre casele fostului dictator Alfredo Stroessner. Descoperirea readuce in atentia publicului mostenirea sangeroasa a unui regim responsabil de moartea a sute de persoane.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )