Libnet.ro
UNICEF

19:30

Amenzi de peste 2,5 milioane lei, aplicate de Arbitrul telecom in 2019: Ce operatori de comunicatii si servicii postale au fost sanctionati

Hotnews Hotnews,
 Amenzi de peste 2,5 milioane lei, aplicate de Arbitrul telecom in 2019: Ce operatori de comunicatii si servicii postale au fost sanctionati

Pe intreg anul 2019, am derulat 3. 982 de controale, neregulile existente fiind sanctionate cu amenzi in cuantum de 2. 900 de lei, a declarat marti Cristin Popa, directorul executiv monitorizare si control in cadrul autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM). 9 amenzi contraventionale in cuantum total de 1. 000 de lei au fost aplicate furnizorilor de servicii de telefonie mobila pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire cu semnal asumate prin licente, in timp ce pe piata serviciilor postale a fost de 30. 000 de lei. continuă pe Hotnews

Amenzi in valoare de aproximativ 3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Politistii au intervenit ieri la peste 2. 300 de evenimente si au aplicat aproape 8. 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 3. 000 de lei. De asemenea, au constatat 855 de infractiuni, iar pentru neregulile constatate in trafic, au retinut 524 de permise de conducere.

Amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de politisti intr-o singura zi

Ieri, in urma interventiilor efectuate pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice, politistii au aplicat peste 8. 600 de sanctiuni celor care au incalcat drepturile si libertatile altor persoane si au retinut 673 de permise soferilor care au pus in pericol siguranta traficului rutier.

MFP a imprumutat, ieri, peste 1,26 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, peste 1,26 miliarde lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala la 52 de luni, la un randament mediu de 3,68% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). Valoarea nominala a emisiunii de ieri a fost de 700 milioane lei, iar bancile au subscris 3,05 miliarde lei.

Investitii de 8,5 milioane lei in Spitalul Hateg. Cu ce echipamente noi va fi dotat ambulatoriul

Spitalul orasenesc Hateg va fi dotat cu echipamente moderne in valoare de peste 8,5 milioane de lei. Achizitiile sunt finantate de Uniunea Europeana.

BVB Lichiditate de 17,2 milioane lei, sub media zilnica a anului trecut

BET-FI, singurul indice in crestere Valoarea trazactiilor realizate in prima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 17,21 milioane de lei, mai putin de jumatate din rulajul mediu zilnic al anului trecut, de 40 milioane lei, in conditiile in care, prin piata deal, nu a fost derulata nicio tranzactie.

Mii de controale si amenzi uriase pentru operatorii de telefonie. Ce sanctiuni au primit RCSRDS, Telekom, Orange si Vodafone

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a derulat aproximativ 4. 000 de controale pe piata serviciilor de comunicatii electronice si de servicii postale in anul 2019 si a aplicat amenzi de peste 2,5 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )