Libnet.ro
UNICEF

18:15

BVB Lichiditate de 17,2 milioane lei, sub media zilnica a anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de 17,2 milioane lei, sub media zilnica a anului trecut

BET-FI, singurul indice in crestere Valoarea trazactiilor realizate in prima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 17,21 milioane de lei, mai putin de jumatate din rulajul mediu zilnic al anului trecut, de 40 milioane lei, in conditiile in care, prin piata deal, nu a fost derulata nicio tranzactie. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Lichiditatea coboara sub media anului trecut

Rulajul inregistrat in sedinta de vineri de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de doar 35,59 milioane de lei, sub media zilnica a anului trecut, de circa 40 milioane de lei, o treime din valoarea trans and 172;ferurilor fiind data de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Amenzi de peste 2,5 milioane lei, aplicate de Arbitrul telecom in 2019: Ce operatori de comunicatii si servicii postale au fost sanctionati

Pe intreg anul 2019, am derulat 3. 982 de controale, neregulile existente fiind sanctionate cu amenzi in cuantum de 2. 900 de lei, a declarat marti Cristin Popa, directorul executiv monitorizare si control in cadrul autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM). 9 amenzi contraventionale in cuantum total de 1. 000 de lei au fost aplicate furnizorilor de servicii de telefonie mobila pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire cu semnal asumate prin licente, in timp ce pe piata serviciilor postale a fost de 30. 000 de lei.

Investitii de 8,5 milioane lei in Spitalul Hateg. Cu ce echipamente noi va fi dotat ambulatoriul

Spitalul orasenesc Hateg va fi dotat cu echipamente moderne in valoare de peste 8,5 milioane de lei. Achizitiile sunt finantate de Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )