Libnet.ro
UNICEF

22:30

Amenzi uriase pentru magazinele sau localurile care vand alcool minorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi uriase pentru magazinele sau localurile care vand alcool minorilor

Un proiect PNL, pornit la initiativa Asociatiei Berarii Romaniei pentru descurajarea consumului de alcool printre minori, prevede amenzi de pana al 6. 000 de lei pentru magazinele sau localurile care vand bauturi alcoolice, noteaza Digi24. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Proiect PNL: Amenzi de pana la 6.000 de lei sau suspendarea activitatii pentru unitatile care vand bauturi alcoolice minorilor

Deputatul PNL Gigel Stirbu a depus la Senat un proiect care prevede sanctiunii de la 3. 000 la 6. 000 de lei pentru magazinele sau localurile care comercializeaza bauturi alcoolice minorilor. in cazul repetarii faptei, activitatea magazinului sau localului va fi suspendata intre 10 si 30 de zile, transmite Mediafax,.

Atentie, soferi! Dispozitivul de 10 lei care poate atrage dupa sine amenzi uriase, dar te poate costa chiar viata

Foarte multi soferi isi pot pierde viata din cauza unui dispozitiv extrem de ieftin. Accesoriul aferent te costa doar 10 lei, dar te poate conduce spre moarte sigura. Despre ce este vorba si cum ar trebui, de fapt, sa procedeze conducatorii auto? Atentie, soferi! Moarte sigura din cauza unui dispozitiv de 10 lei Extrem de .

Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Politia Romana face un nou anunt cu privire la conditiile de legitimare ale cetatenilor. Ce sanctiuni prevede legea pentru romanii care refuza sa se legitimeze in fata unui organ al legii? Politia Romana a anuntat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook masurile pe care le pot lua in masura in care intalnesc cetateni care .

Politia, in ALERTA: Controale in toata tara la cei care vand petarde si artificii

Politia Romana anunta controale de amploare in toata tara la cei care comercializeaza produse pirotehnice.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )