Libnet.ro
UNICEF

12:30

Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Playtech Playtech,
Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Politia Romana face un nou anunt cu privire la conditiile de legitimare ale cetatenilor. Ce sanctiuni prevede legea pentru romanii care refuza sa se legitimeze in fata unui organ al legii? Politia Romana a anuntat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook masurile pe care le pot lua in masura in care intalnesc cetateni care . continuă pe Playtech

Turistii din Romania nu respecta regulile. Ce amenda risca cei care escaladeaza Sfinxul sau Babele

Multi dintre romanii care merg sa viziteze Sfinxul sau Babele, nu respecta regulile si excaladeaza monumentele, chiar daca acest lucru este strict interzis. Din dorinta de aventura sau pur si simplu pentru a face un selfie reusit, turistii vandalizeaza monumentele. in plus, fara sa-si dea seama se expun si unor serii de pericole. Un copil .

Politia, in ALERTA: Controale in toata tara la cei care vand petarde si artificii

Politia Romana anunta controale de amploare in toata tara la cei care comercializeaza produse pirotehnice.

Au venit cu oale si sisteme de gatit sa insele oamenii si au plecat cu amenzi usturatoare

Se pare ca este vorba despre aceeasi firma care in repetate randuri a inselat in special pensionari, care au cuparat produse la preturi exorbitante.

Amenzi uriase pentru magazinele sau localurile care vand alcool minorilor

Un proiect PNL, pornit la initiativa Asociatiei Berarii Romaniei pentru descurajarea consumului de alcool printre minori, prevede amenzi de pana al 6. 000 de lei pentru magazinele sau localurile care vand bauturi alcoolice, noteaza Digi24. ro .

Proiect PNL: Amenzi de pana la 6.000 de lei sau suspendarea activitatii pentru unitatile care vand bauturi alcoolice minorilor

Deputatul PNL Gigel Stirbu a depus la Senat un proiect care prevede sanctiunii de la 3. 000 la 6. 000 de lei pentru magazinele sau localurile care comercializeaza bauturi alcoolice minorilor. in cazul repetarii faptei, activitatea magazinului sau localului va fi suspendata intre 10 si 30 de zile, transmite Mediafax,.

Avertisment pentru cei care tin post. Profesorul Mencinicopschi a explicat care sunt alimentele care te pot imbolnavi

In zilele de post, romanii sunt tentati sa cumpere orice este sau pare a fi vegetal in magazine si supermarketuri, fara sa se gandeasca la pericolele pentru sanatate. Produsele care nu contin carne si lactate contin, de multe ori, aditivi si substante chimice care pot dauna organismului.

Savarsesti un pacat? Ce spune BISERICA despre cei care fac AMOR in Postul Craciunului

Postul Craciunului a inceput de vineri si se va incheia pe 24 decembrie. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Pentru aceasta perioada, un.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Fonduri de 60 milioane lei in plus pentru fermierii care cultiva rosii in sere

Guvernul va suplimenta cu aproape 60 de milioane de lei bugetul alocat programului Tomate in spatii protejate, pe anul 2019, pentru a putea obtine finantare nerambursabila de la stat un numar mai mare de fermieri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )