Libnet.ro
UNICEF

10:45

Amenzi usturatoare pentru cei care nu isi curata zapada din fata casei, blocului sau firmei

Adevărul Adevărul,
Amenzi usturatoare pentru cei care nu isi curata zapada din fata casei, blocului sau firmei

Persoanele fizice cat si juridice care nu isi curata zapada din fata casei, blocului, respectiv firmei, la 24 de ore de cand ninsoarea s-a oprit risca amenzi usturatoare. continuă pe Adevărul

Amenzi drastice pentru cei care nu indeparteaza zapada si gheata de pe trotuare, acoperis, dar si din fata imobilelor care le apartin

Dupa oprirea ninsorii, oamenii sunt obligati sa indeparteze zapada din preajma locuintelor, dintre blocuri sau din fata spatiilor comerciale pe care le administreaza. Potrivit unei hotarari a.

Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a avut luni o replica dura pentru cei care pregatesc indepartarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Numarul doi din PSD a declarat la.

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

Alina Gorghiu: Batalia lui Dragnea nu e cu premierii, e o lupta in care isi distruge partidul

Alina Gorghiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire situatia din PSD. Fostul presedinte PNL crede ca prin aceasta lupta Dragnea isi distruge propriul.

Mesajul parintelui Calistrat pentru mamele care apeleaza la bone

Parintele Calistrat le atrage atentia mamelor care apeleaza la ajutorul bonelor pentru a-si creste copiii si se intorc la munca la numai cateva luni de la nastere. Parintele Calistrat a vorbit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )