Libnet.ro
UNICEF

01:05

America in schimbare: Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Obama

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
America in schimbare: Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Obama

Administratia Trump a eliminat vineri majoritatea vestigiilor ramase din administratia Obama la Departamentul de Justitie, ordonand unui numar de 46 de procurori sa demisioneze imediat. Printre acestia se numara procurorul pentru Manhattan, Preet. continuă pe Wall-Street Ro

Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Obama

Administratia Trump a eliminat vineri majoritatea vestigiilor ramase din administratia Obama la Departamentul de Justitie, ordonand unui numar de 46 de procurori sa demisioneze imediat. Printre acestia se numara procurorul pentru Manhattan, Preet Bharara, relateaza New York Times.

Donald Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Barack Obama: Desi este o practica obisnuita inlocuirea procurorilor numisi de predecesor, de regula acest lucru se face treptat

Donald Trump pare hotarat sa stearga orice urma a mandatului lui Barack Obama. Administratia de la Washington a ordonat unui numar de 46 de procurori sa demisioneze. Desi este o practica.

Schimbarile continua: Procurorul general al SUA cere demisia a 46 de procurori numiti de Obama

Procurorul general al SUA, Jess Sessions a cerut demisia 46 de procurori numiti de fostul presedinte Barack Obama pe motivul de a asigura un transfer uniform de putere, potrivit Stiri pe.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )