Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Barack Obama: Desi este o practica obisnuita inlocuirea procurorilor numisi de predecesor, de regula acest lucru se face treptat

B1 B1,
Donald Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Barack Obama: Desi este o practica obisnuita inlocuirea procurorilor numisi de predecesor, de regula acest lucru se face treptat

Donald Trump pare hotarat sa stearga orice urma a mandatului lui Barack Obama. Administratia de la Washington a ordonat unui numar de 46 de procurori sa demisioneze. Desi este o practica. continuă pe B1

Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Obama

Administratia Trump a eliminat vineri majoritatea vestigiilor ramase din administratia Obama la Departamentul de Justitie, ordonand unui numar de 46 de procurori sa demisioneze imediat. Printre acestia se numara procurorul pentru Manhattan, Preet Bharara, relateaza New York Times.

America in schimbare: Trump a concediat brusc zeci de procurori numiti de Obama

Administratia Trump a eliminat vineri majoritatea vestigiilor ramase din administratia Obama la Departamentul de Justitie, ordonand unui numar de 46 de procurori sa demisioneze imediat. Printre acestia se numara procurorul pentru Manhattan, Preet.

Schimbarile continua: Procurorul general al SUA cere demisia a 46 de procurori numiti de Obama

Procurorul general al SUA, Jess Sessions a cerut demisia 46 de procurori numiti de fostul presedinte Barack Obama pe motivul de a asigura un transfer uniform de putere, potrivit Stiri pe.

Liderii europeni ar putea respinge, in cadrul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, un semnal privind respingerea protectionismului, masura promovata de Donald Trump

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene ar urma sa transmita, in cadrul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, un semnal de incurajare pentru incheierea mai multor acorduri de comert liber de catre blocul comunitar si de respingere a masurilor protectioniste, precum cele promovate de noul presedinte american Donald Trump.

Arnold Schwarzenegger, declaratii INCENDIARE despre Donald Trump: Cred ca este iNDRAGOSTIT de mine (VIDEO)

Donald Trump este indragostit de Arnold Schwarzenegger! Cel putin, asa sustine guvernatorul Californiei, dupa ce presedintele Statelor Unite a comentat prestatia acestuia in cadrul emisiunii The.

De 8 martie, Donald Trump le transmite femeilor uriasul sau respect

Presedintele Donald Trump, care a avut inainte de alegerea sa ca presedinte al SUA mai multe declaratii controversate fata de femei, le-a transmis acum acestora, cu ocazia zilei de 8 martie, uriasul sau respect.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )