Libnet.ro
UNICEF

20:31

Un american a castigat concursul George Enescu

România Liberă România Liberă,
Un american a castigat concursul George Enescu

Acompaniat de Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta dirijorului Alexandre Bloch, americanul Zlatomir Fung a castigat Concursul International George Enes-cu 2016, dupa ce a interpretat Simfonia concertanta op. 8 de Enescu. Pe locul al doilea s-a si-tuat Anastasia Kobekina Rusia), iar pe locul al treilea Mon Puo Lee Spania), potrivit Agerpres. Castigatorul concursului a fost anuntat de reputatul violoncelist David Geringas, presedintele juriului Sectiunii Violoncel. continuă pe România Liberă

Muzicianul american Zlatomir Fung, in varsta de 17 ani, a castigat Concursul Enescu 2016, la sectiunea Violoncel

Muzicianul american Zlatomir Fung, in varsta de 17 ani, a castigat Concursul Enescu 2016, Sectiunea Violoncel, dupa o finala cu ovatii, care a avut loc, marti, la Ateneul Roman si in care a interpretat in premiera in istoria concursului Simfonia Concertanta Op. 8 de George Enescu. Pe locul al doilea s-a situat Anastasia Kobekina Rusia), iar pe locul al treilea Mon Puo Lee Spania).

Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu: Parsifal ne scoate dintr-un anumit provincialism

Directorul Filarmonicii George Enescu, Andrei Dimitriu, a declarat la o conferinta de presa care a avut loc luni, la Bucuresti, ca spectacolul Parsifal la Ateneu scoate Romania dintr-un anumit provincialism. Concertul-spectacol Parsifal, dirijat de Christian Badea, va avea loc in zilele de7 si 8 octombrie 2016, la Ateneul Roman,si reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte a Filarmonicii George Enescu.

CBRE sustine Festivalul si Concursul International George Enescu 2016-2017

Bucuresti - 13 septembrie 2016 CBRE Romania, lider pe piata de consultanta imobiliara din Romania, se implica in sustinerea Festivalului si a Concursului International George.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )