Libnet.ro
UNICEF

01:05

Americanii o compara pe Larisa Iordache cu Nadia Comanecii

Online Sport Online Sport,
Americanii o compara pe Larisa Iordache cu Nadia Comanecii

Postul american de stiri CNN a efectuat un reportaj in Romania in care figura principala este Larisa Iordache, vicecampioana lumii la ultima editie a Campionatelor Mondiale de gimnastica. continuă pe Online Sport

Americanii o compara pe Larisa Iordache cu Nadia Comaneci

Postul american de stiri CNN a efectuat un reportaj in Romania in care figura principala este Larisa Iordache, vicecampioana lumii la ultima editie a Campionatelor Mondiale de gimnastica.

CNN o compara pe Larisa Iordache cu cea mai buna gimnasta a lumii all-time

Cea mai buna gimnasta romanca a momentului, Larisa Iordache a fost protagonista unui reportaj realizat de celebra televiziune CNN.

Larisa Iordache, laudata de CNN: Este noua stea in devenire a Romaniei, noua Nadia

Gimnasta Larisa Iordache a fost subiectul unui reportaj realizat de jurnalistii de la CNN, care au spus despre ea ca este pe cale sa devina noua Nadia. Este noua stea in devenire a Romaniei, noua Nadia,.

Documentar CNN despre romanca Larisa Iordache: noua Nadia Comaneci si o stea in devenire pentru Romania

Larisa Iordache este protagonista unui reportaj CNN, in care este prezentata viata acesteia, fiind prezentata ca noua Nadia Comaneci.

CNN: Larisa Iordache este noua Nadia Comaneci

Jurnalistii de la CNN au realizat un reportaj despre Larisa Iordache, gimnasta fiind comparata cu Nadia Comaneci. Este noua stea in devenire a Romaniei, noua Nadia, se precizeaza in respectivul material.

Larisa Iordache, ascensiunea noii Nadia Comaneci

Larisa Iordache este noua Nadia Comaneci a gimnasticii din Romania. Cel putin asta cred jurnalistii de la CNN care au dedicate sportivei noastre un amplu material.

CNN: Larisa Iordache, ascensiunea noii Nadia Comaneci

Larisa Iordache este noua Nadia Comaneci a gimnasticii din Romania. Cel putin asta cred jurnalistii de la CNN care au dedicate sportivei noastre un amplu material.

Larisa Iordache, dupa CM de gimnastica: Sunt multumita, dar imi doream mai mult si stiu ca puteam mai mult

Larisa Iordache a obtinut doua medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Nanning, singurele ale delegatiei Romaniei, un bilant de care sportiva de 18 ani se declara multumita, desi.

Larisa Iordache a revenit de la Mondiale: Imi doream mai mult

Gimnasta Larisa Iordache a revenit in tara dupa ce a participat la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Nanning China).

Larisa Iordache, dupa ce a castigat argintul la Campionatul Mondial: imi doream mai mult de la mine

Stalpul lotului feminin de gimnastica a Romaniei, Larisa Iordache a sosit din China, unde s-au desfasurat Campionatele Mondiale de la Nanning. Acolo, romanca a cucerit medalia de argint la individual compus si sol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )