Libnet.ro
UNICEF

05:00

Americanii dau verdictul. Care sunt cele mai sigure 10 masini?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Americanii dau verdictul. Care sunt cele mai sigure 10 masini?

Siguranta ramane o chestiune pe care aproape toti cumparatorii de masini o cauta atunci cand decid sa isi schimbe autovehiculul. Din fericire, in acest moment caracteristicile de siguranta ale masinilor includ tehnologii pentru a proteja atat soferul,. continuă pe Wall-Street Ro

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

eMAG.ro reduceri electrocasnice. Care sunt cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Turistii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, organizata, sambata, la Sarmizegetusa Regia, pentru a afla informatii despre cele mai noi descoperiri arheologice, considerate de autoritati drept unele dintre cele mai importante din ultima jumatate de secol.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Care sunt cele mai frumoase 20 de tari din lume

Cititorii unei importante publicatii de travel britanice, Rough Guide, au decis care este cea mai frumoasa tara din lume, intr-un top ce include 20 de state.

Cum sa-ti iasa perfect delicioasele clatite britanice si americane si care sunt cele mai gustoase toppinguri FOTO

Cu topping sarat sau dulce, clatitele americane si cele in stil britanic au retete diferite. Deloc greu de preparat, acestea pot da startul unei zile de succes.

Sistemul de operare Windows Mobile supravietuieste, cumva, de la an la an. Care sunt cele mai noi smartphone-uri care il ruleaza

Anul este 2017 si Windows Mobile se afla, in continuare, in dotarea a mai multor producatori de smartphone-uri. Doua astfel de dispozitive tocmai s-au lansat la IFA Berlin 2017.

Care sunt cele 3 zodii care trebuie sa profite de LUNA PLINA! Iata cum ne va afecta astrul in aceasta noapte

Incepand de miercuri, Mercur si Luna plina vor avea influente puternice asupra situatiei noastre financiare. Multe zodii vor primi vesti bune si vor obtine sprijinul material de care aveau.

Aceste zodii sunt cele mai norocoase in 2018: Vor avea succes pe toate planurile

Cinci zodii nu vor duce lipsa de nimic in anul 2018. Varsator Varsatorii vor trece toate limitele posibilului. Berbec Berbecii vor avea un an uimitor in 2018. Vor intra i.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )